1 2 3 4 5

Hakkliha

Kristina Efert

21,35 

Sisu tutvustus

Hakkliha on suurepärane tooraine. Seda on lihtne vormida sobiva suuruse ja kujuga tükiks ning valmistada, nagu hing ihaldab. Hakkliha saab praadida, frittida, grillida, aurutada või hoopis supis keeta. Hakkliha sobib pirukatesse ja pelmeenidesse, võib teha isegi meelepäraste lisanditega vorsti. See kõik pole üldse keeruline. Ei pea piirduma kastme ja makaroni-hakkliharoaga, siit raamatust leiad hulganisti uusi põnevaid ideid, mida hakklihaga peale hakata!

Kristina Efert on usin toiduretseptide katsetaja ja mitmete kokaraamatute autor. Tema koostatud „Supp“ võitis 2018. aastal parima kokaraamatu tiitli.

Detailne info

Teised on vaadanud

Soodus

Joe Wicks

Lean in 15

Söö rohkem, treeni vähem, püsi heas vormis 15 minuti kavaga

1 2 3 4 5

3,00 

21,25 

Will Torrent

Kodune kondiitrikunst

Sammsammuliste juhistega retseptid õpetavad prantsuse kondiitrikunsti töövõtteid

1 2 3 4 5

23,90 

Estonian cuisine

Traditional and modern recipes

1 2 3 4 5

16,40 

Lia Virkus, Madli Metsar, ...

Hernest omletti!?

Vanad head ja uued põnevad retseptid veganversioonis

1 2 3 4 5

26,90 

Soodus

Heidi Vihma

Söögiseened ja seenesöögid kukeseenest suure sirmikuni

Eesti parimad söögiseened koos retseptidega

1 2 3 4 5

9,90 

13,30 

Aari Rõuk

100 toitu õunast

1 2 3 4 5

18,90 

Andra Kalda

Ahjupanniroad

1 2 3 4 5

23,90 

Soodus

Nadežda Kaarma

Nadja koogid 2

1 2 3 4 5

9,90 

12,90 

Soodus

Nadežda Kaarma

Nadja väike koogiabi

1 2 3 4 5

7,00 

12,90 

Soodus

Katrin Luke

Korilase aastaring

1 2 3 4 5

9,90 

15,90