Hakkliha

Kristina Efert

21,35 

Sisu tutvustus

Hakkliha on suurepärane tooraine. Seda on lihtne vormida sobiva suuruse ja kujuga tükiks ning valmistada, nagu hing ihaldab. Hakkliha saab praadida, frittida, grillida, aurutada või hoopis supis keeta. Hakkliha sobib pirukatesse ja pelmeenidesse, võib teha isegi meelepäraste lisanditega vorsti. See kõik pole üldse keeruline. Ei pea piirduma kastme ja makaroni-hakkliharoaga, siit raamatust leiad hulganisti uusi põnevaid ideid, mida hakklihaga peale hakata!

Kristina Efert on usin toiduretseptide katsetaja ja mitmete kokaraamatute autor. Tema koostatud „Supp“ võitis 2018. aastal parima kokaraamatu tiitli.

Detailne info

Teised on vaadanud

Tänapäevane Eesti köök

22,90 

Soodus

Joe Wicks

Lean in 15

Söö rohkem, treeni vähem, püsi heas vormis 15 minuti kavaga

5,00 

21,25 

Soodus

Katrin Luke

Korilase aastaring

9,90 

15,90 

Soodus

Nadežda Kaarma

Nadja koogid 2

9,90 

12,90 

Soodus

Nadežda Kaarma

Nadja Viinis

5,90 

12,00 

Soodus

Heidi Vihma

Setost saarteni

Eesti perede lemmikretseptid

9,90 

14,90 

Soodus

Heidi Vihma

Söögiseened ja seenesöögid kukeseenest suure sirmikuni

Eesti parimad söögiseened koos retseptidega

9,90 

13,30 

Olia Hercules

Suveköögid

Retsepte ja mälestusi igast Ukraina nurgast

29,90 

Soodus

Angela Laig, Jane Maastik

Kodune leivategu leivaküpsetusmasinaga

5,90 

14,90 

Soodus

Nadežda Kaarma

Nadja koogid

9,90 

12,90