Hakkliha

Kristina Efert

21,35 

Sisu tutvustus

Hakkliha on suurepärane tooraine. Seda on lihtne vormida sobiva suuruse ja kujuga tükiks ning valmistada, nagu hing ihaldab. Hakkliha saab praadida, frittida, grillida, aurutada või hoopis supis keeta. Hakkliha sobib pirukatesse ja pelmeenidesse, võib teha isegi meelepäraste lisanditega vorsti. See kõik pole üldse keeruline. Ei pea piirduma kastme ja makaroni-hakkliharoaga, siit raamatust leiad hulganisti uusi põnevaid ideid, mida hakklihaga peale hakata!

Kristina Efert on usin toiduretseptide katsetaja ja mitmete kokaraamatute autor. Tema koostatud „Supp“ võitis 2018. aastal parima kokaraamatu tiitli.

Detailne info

Teised on vaadanud

Soodus

Nadežda Kaarma

Nadja väike koogiabi

7,00 

12,90 

Kristina Efert, Tiit Efert

Eesti maitsed

22,90 

Margit Aedla

Hullult hõrgud hoidised

135 võimalust saak tallele panna

23,90 

Soodus

Jocasta Innes

Maaköök

16,79 

24,15 

Soodus

Tuuli Mathisen

Suupisted

9,00 

19,90 

Soodus

Heidi Vihma

Koduköögi meistriklass 3

Toit&Trend kokaraamat

7,90 

14,90 

Soodus

Ann Ideon, Gabriela Liivamägi

Boheemlaste köök

7,90 

13,90 

Estonian cuisine

Traditional and modern recipes

16,40 

Soodus

Nadežda Kaarma

Nadja Viinis

5,90 

12,00 

Soodus

Heidi Vihma

Setost saarteni

Eesti perede lemmikretseptid

9,90 

14,90