Kapsaroad

Põnevaid toite erinevatest kapsastest

Tuuli Mathisen

Sisu tutvustus

Siia raamatusse on jõudnud võrdselt nii vanu tuntud kapsamaailma diivasid kui ka uusi tähti kapsataevas. Unustatud ei ole meie oma imelist hapukapsast, mis on eestimaise toidulaua üks sümboleid. Nüüdsel ajal on kapsas koos oma arvukate sugulastega taas võidukäiku tegemas: et tasakaalustada võõramaiste troopiliste viljade laia valikut, on hakatud ka vanu häid tuttavaid kapsaid menüüs aukohale tõstma või siis uusi tulijaid tervitama. Näiteks lehtkapsas on nii Ameerikas kui ka Euroopas pälvinud lausa supertoidu tiitli. Samuti teeb ilma paksoi – mahlane külaline hommikumaadest, mis sobib imehästi aasiapärastesse roogadesse ja mida viimastel aastatel kohtab juba päris tihti meiegi suuremate poodide lettidel.
Sööge kapsaid, siis olete terved ja rõõmsad!

Detailne info

Teised on vaadanud

Tänapäevane Eesti köök

22,90 

Kristina Efert, Tiit Efert

Eesti maitsed

22,90 

Estonian cuisine

Traditional and modern recipes

16,40 

Soodus

David Williams

Veinimaailm

Veinimaitsmise lühikursus

7,00 

19,90 

Zia Allaway

Tubane aiapidamine

Loominguline lähenemisviis toidu- ja maitsetaimede kasvatamisele

24,15 

Tuuli Mathisen

Suupisted

19,90 

Jeremy Pang

Lihtne Hiina köögi kursus

21,25 

Toomas Tiivel

Ehe rõõm

Konjakid, armanjakid, grapad ja muud brändid

21,57 

Ilse Metsamaa, Kertu Lukas, ...

Vorsti tegemise raamat

24,20 

Kristina Efert

Hakkliha

21,35