Kapsaroad

Põnevaid toite erinevatest kapsastest

Tuuli Mathisen

Sisu tutvustus

Siia raamatusse on jõudnud võrdselt nii vanu tuntud kapsamaailma diivasid kui ka uusi tähti kapsataevas. Unustatud ei ole meie oma imelist hapukapsast, mis on eestimaise toidulaua üks sümboleid. Nüüdsel ajal on kapsas koos oma arvukate sugulastega taas võidukäiku tegemas: et tasakaalustada võõramaiste troopiliste viljade laia valikut, on hakatud ka vanu häid tuttavaid kapsaid menüüs aukohale tõstma või siis uusi tulijaid tervitama. Näiteks lehtkapsas on nii Ameerikas kui ka Euroopas pälvinud lausa supertoidu tiitli. Samuti teeb ilma paksoi – mahlane külaline hommikumaadest, mis sobib imehästi aasiapärastesse roogadesse ja mida viimastel aastatel kohtab juba päris tihti meiegi suuremate poodide lettidel.
Sööge kapsaid, siis olete terved ja rõõmsad!

Detailne info

Teised on vaadanud

Estonian cuisine

Traditional and modern recipes

16,40 

Ilse Metsamaa, Kertu Lukas, ...

Vorsti tegemise raamat

24,20 

Kristina Efert, Tiit Efert

Eesti maitsed

22,90 

Jocasta Innes

Maaköök

24,15 

Soodus

Liina Karron, Piret Õunapuu

Nii meil jõulud tuppa toodi

5,00 

17,60 

Jeremy Pang

Lihtne Hiina köögi kursus

21,25 

Soodus

David Williams

Veinimaailm

Veinimaitsmise lühikursus

7,00 

19,90 

Soodus

Koostanud Ene Ojaveski

Telekokk Jazz ja tema inimesed

Kaasteeliste meenutusi

13,00 

26,90 

Felix Lill, Melissa Raupach

Köögiviljade taaskasvatamine

Kuidas kasvatada köögiviljajääkidest tervislikku toidupoolist

17,65 

Soodus

Andra Kalda

Piparkoogimaitseline

9,00 

17,40