Koduveini aabits

Viies, oluliselt täiendatud trükk

Tiina Kuuler

19,90 

Sisu tutvustus

Tihti arvatakse, et koduvein on väga magus, käärib kaua ja tekitab hirmsat peavalu. Tegelikult saab õigete töövõtete ja vahenditega puhta, klaari ja soovi korral ka täiesti kuiva veini. See raamat ongi lühike õpetus sellest, mida algajad koduveinitegijad teadma peaksid: millest veini valmistada, milliseid tarvikuid ja pärmi kasutada, kuidas käärimine lõpetada … Lisaks veel hulganisti nõuandeid veini säilitamiseks, serveerimiseks ja parimaid koduveini retsepte.

See on “Koduveini aabitsa” viies, oluliselt täiendatud trükk. Põhjalikule koduveiniõpetusele on lisatud siidri osa ja veel mitu uut peatükki. Näiteks Veinitegemise äpid, Sagedasemad vead ja tõrked, Veiniga kokkamine, Mulliga joogid, Siidri ja vahuveini retseptid ja Jääsiider. Seda, et Eestist on saanud veinimaa, kinnitab aga peatükk Eesti Veinitee. Veinihuviline saab teavet 19 veinimaja ja kahe siidritootja kohta.

Tiina Kuuler (1969) on Valgejõe Veinivilla perenaine ja veinimeister. Tartu Ülikoolis on ta õppinud ajakirjanikuks ja töötanud sel alal 20 aastat.

2013. aastal lõpetas ta Eesti Sommeljeede erakooli ja sai seal kohe ise teiste koolitajaks. Ta korraldab koduveini kursusi ja alates 2010. aastast üleriigilist koduveinikonkurssi.

Detailne info

Teised on vaadanud

Soodus

Katrin Luke

Korilase aastaring

9,90 

15,90 

Tänapäevane Eesti köök

22,90 

Soodus

Nadežda Kaarma

Nadja väike koogiabi

7,00 

12,90 

Ilse Metsamaa, Kertu Lukas, ...

Vorsti tegemise raamat

24,20 

Soodus

Andra Kalda

Piparkoogimaitseline

9,00 

17,40 

Soodus

Kerlin Ledis

Maitsvalt ulukilihast

Metssiga & põder

7,90 

13,90 

Soodus

Toomas Tiivel

Ehe rõõm

Konjakid, armanjakid, grapad ja muud brändid

7,00 

21,57 

Jocasta Innes

Maaköök

24,15 

Soodus

Anni Arro

Toidupäevik

7,90 

9,00 

Andra Kalda

Ahjupanniroad

23,90