Koduveini aabits

Viies, oluliselt täiendatud trükk

Tiina Kuuler

19,90 

Sisu tutvustus

Tihti arvatakse, et koduvein on väga magus, käärib kaua ja tekitab hirmsat peavalu. Tegelikult saab õigete töövõtete ja vahenditega puhta, klaari ja soovi korral ka täiesti kuiva veini. See raamat ongi lühike õpetus sellest, mida algajad koduveinitegijad teadma peaksid: millest veini valmistada, milliseid tarvikuid ja pärmi kasutada, kuidas käärimine lõpetada … Lisaks veel hulganisti nõuandeid veini säilitamiseks, serveerimiseks ja parimaid koduveini retsepte.

See on “Koduveini aabitsa” viies, oluliselt täiendatud trükk. Põhjalikule koduveiniõpetusele on lisatud siidri osa ja veel mitu uut peatükki. Näiteks Veinitegemise äpid, Sagedasemad vead ja tõrked, Veiniga kokkamine, Mulliga joogid, Siidri ja vahuveini retseptid ja Jääsiider. Seda, et Eestist on saanud veinimaa, kinnitab aga peatükk Eesti Veinitee. Veinihuviline saab teavet 19 veinimaja ja kahe siidritootja kohta.

Tiina Kuuler (1969) on Valgejõe Veinivilla perenaine ja veinimeister. Tartu Ülikoolis on ta õppinud ajakirjanikuks ja töötanud sel alal 20 aastat.

2013. aastal lõpetas ta Eesti Sommeljeede erakooli ja sai seal kohe ise teiste koolitajaks. Ta korraldab koduveini kursusi ja alates 2010. aastast üleriigilist koduveinikonkurssi.

Detailne info

Teised on vaadanud

Margit Aedla

Hullult hõrgud hoidised

135 võimalust saak tallele panna

23,90 

Soodus

Katrin Luke

Korilase aastaring

9,90 

15,90 

Soodus

Tuuli Mathisen

Suupisted

9,00 

19,90 

Soodus

Tuuli Mathisen

Kapsaroad

Põnevaid toite erinevatest kapsastest

7,00 

19,30 

Soodus

Nadežda Kaarma

Nadja koogid

9,90 

12,90 

Eva Pärtel

Küpsetaja käsiraamat

23,90 

Soodus

Jocasta Innes

Maaköök

9,00 

24,15 

Priit Kuusk

Wend Weis

19,90 

Estonian cuisine

Traditional and modern recipes

16,40 

Soodus

Jeremy Pang

Lihtne Hiina köögi kursus

5,00 

21,25