Köögiviljarikkad road ehk kuidas küpsetada trooja hobust

Margit Härma

Sisu tutvustus

Ärge ehmuge, see raamat ei räägi hobuselihatoitudest, vaid sellest, kuidas valmistada aedvilju nii maitsvalt, et ka kõige skeptilisemad „jänesetoidu“ põlgajad neid meeleldi söövad.
Kõik teavad, et aedviljad on tervislikud. Ometi söövad eestlased palju vähem köögivilja kui teiste maade rahvad. Aga pole hullu! Tervislikku toitu pakkuva kohvikuketi Mamo loojal Margit Härmal on mitmeid nippe ja kavalaid nõkse, kuidas olukorda lahendada. Kõige tõhusamaks salarelvaks on seejuures imehead maitsed!
Raamatu esimesest osast leiab lugeja toidud, kus köögivilju on lisatud roogadesse nii, et nende maitsed domineerima ei hakkaks. Teises peatükis on retseptid aedviljadega harjunud sööjatele ja kolmandas autori pere lemmiktaimetoidud. Ja siis veel valik kastmeid ja muud head-paremat. Juurde on lisatud ka siinsetes retseptides kõige sagedamini esinevate köögiviljade tutvustused, kus leidub nii praktilisi nõuandeid kui ka Tervise Arengu Instituudi selgitusi, miks üks või teine vili kasulik on.

Detailne info

Teised on vaadanud

Soodus

Angela Laig, Jane Maastik

Kodune leivategu leivaküpsetusmasinaga

5,90 

14,90 

Soodus

Katrin Luke

Korilase aastaring

9,90 

15,90 

Soodus

Nadežda Kaarma

Nadja Viinis

5,90 

12,00 

Kristina Efert

Hakkliha

21,35 

Olia Hercules

Suveköögid

Retsepte ja mälestusi igast Ukraina nurgast

29,90 

Soodus

Tuuli Mathisen

Suupisted

9,00 

19,90 

Soodus

Anni Arro

Toidupäevik

7,90 

9,00 

Soodus

Nadežda Kaarma

Nadja koogid

9,90 

12,90 

Soodus

Heidi Vihma

Setost saarteni

Eesti perede lemmikretseptid

9,90 

14,90 

Ilse Metsamaa, Kertu Lukas, ...

Vorsti tegemise raamat

24,20