Köögiviljarikkad road ehk kuidas küpsetada trooja hobust

Margit Härma

Sisu tutvustus

Ärge ehmuge, see raamat ei räägi hobuselihatoitudest, vaid sellest, kuidas valmistada aedvilju nii maitsvalt, et ka kõige skeptilisemad „jänesetoidu“ põlgajad neid meeleldi söövad.
Kõik teavad, et aedviljad on tervislikud. Ometi söövad eestlased palju vähem köögivilja kui teiste maade rahvad. Aga pole hullu! Tervislikku toitu pakkuva kohvikuketi Mamo loojal Margit Härmal on mitmeid nippe ja kavalaid nõkse, kuidas olukorda lahendada. Kõige tõhusamaks salarelvaks on seejuures imehead maitsed!
Raamatu esimesest osast leiab lugeja toidud, kus köögivilju on lisatud roogadesse nii, et nende maitsed domineerima ei hakkaks. Teises peatükis on retseptid aedviljadega harjunud sööjatele ja kolmandas autori pere lemmiktaimetoidud. Ja siis veel valik kastmeid ja muud head-paremat. Juurde on lisatud ka siinsetes retseptides kõige sagedamini esinevate köögiviljade tutvustused, kus leidub nii praktilisi nõuandeid kui ka Tervise Arengu Instituudi selgitusi, miks üks või teine vili kasulik on.

Detailne info

Teised on vaadanud

Andra Kalda

Piparkoogimaitseline

17,40 

Tänapäevane Eesti köök

22,90 

Juta Raudnask

Tervislikud õlid ja äädikad

Teejuht põnevate maitsete maailma

19,30 

Soodus

Tuuli Mathisen

Suupisted

7,00 

19,90 

Sinikka Piippo

Meele ja mõistuse toidud

Toidu mõju mälule, vaimsele ja füüsilisele heaolule

21,25 

Tuuli Mathisen

Kapsaroad

Põnevaid toite erinevatest kapsastest

19,30 

Soodus

Mari-Liis Ilover

Kergemad klassikud

Taljesõbralikumaks timmitud lemmiktoidud meilt ja mujalt

5,00 

18,35 

Soodus

Joe Wicks

LEAN IN 15

Söö rohkem, treeni vähem, püsi heas vormis 15 minuti kavaga

5,00 

21,25 

Soodus

Ülle Hõbemägi, Eva-Liisa Kaaristo

GK - teadliku toitumise alustala

Raamat kaalulangetamisest ja glükeemilise kontrolli meetodist

9,00 

23,20 

Tiit Efert, Kristina Efert

Eesti maitsed

22,90