Köögiviljarikkad road ehk kuidas küpsetada trooja hobust

Margit Härma

Sisu tutvustus

Ärge ehmuge, see raamat ei räägi hobuselihatoitudest, vaid sellest, kuidas valmistada aedvilju nii maitsvalt, et ka kõige skeptilisemad „jänesetoidu“ põlgajad neid meeleldi söövad.
Kõik teavad, et aedviljad on tervislikud. Ometi söövad eestlased palju vähem köögivilja kui teiste maade rahvad. Aga pole hullu! Tervislikku toitu pakkuva kohvikuketi Mamo loojal Margit Härmal on mitmeid nippe ja kavalaid nõkse, kuidas olukorda lahendada. Kõige tõhusamaks salarelvaks on seejuures imehead maitsed!
Raamatu esimesest osast leiab lugeja toidud, kus köögivilju on lisatud roogadesse nii, et nende maitsed domineerima ei hakkaks. Teises peatükis on retseptid aedviljadega harjunud sööjatele ja kolmandas autori pere lemmiktaimetoidud. Ja siis veel valik kastmeid ja muud head-paremat. Juurde on lisatud ka siinsetes retseptides kõige sagedamini esinevate köögiviljade tutvustused, kus leidub nii praktilisi nõuandeid kui ka Tervise Arengu Instituudi selgitusi, miks üks või teine vili kasulik on.

Detailne info

Teised on vaadanud

Kristina Efert

Hakkliha

21,35 

Eva Pärtel

Küpsetaja käsiraamat

22,25 

Sinikka Piippo

Meele ja mõistuse toidud

Toidu mõju mälule, vaimsele ja füüsilisele heaolule

21,25 

Tiit Efert, Kristina Efert

Eesti maitsed

22,90 

Zia Allaway

Tubane aiapidamine

Loominguline lähenemisviis toidu- ja maitsetaimede kasvatamisele

24,15 

Soodus

Andra Kalda

Piparkoogimaitseline

5,00 

17,40 

Soodus

Anneli Kõiv

Kõik mahlaks!

6,00 

19,30 

Toomas Tiivel

Ehe rõõm

Konjakid, armanjakid, grapad ja muud brändid

21,57 

Kristina Efert

Supp

Külm. Soe. Soolane. Magus

19,95 

Estonian cuisine

Traditional and modern recipes

16,40