Soodus

Kuld Lõwi ja Kultase ajal

Tallinna restoranikultuuri ajalugu 1918-1940

Kalervo Hovi

Soodushind 7,00 

24,20 

Sisu tutvustus

Turu ülikooli ajalooprofessori põhjalik ülevaade Tallinna restorani- ja kohvikukultuurist kahe maailmasõja vahelises Eestis annab põhjaliku pildi meie joomis- ja söömiskommetest ning olulisematest restoranidest, kabareedest ja kohvikutest. Autor on kasutanud laialdast allikmaterjali: arhiividokumente, ajakirjandust ja kaasaegsete sageli värvikaid detaile sisaldavaid mälestusi. Raamat laseb mõista Eesti toonase restoranikultuuri kõrget taset ja kirevust, mis tegi Tallinnast soomlaste ja mitte ainult soomlaste paradiisi juba 1920. aastatel. Teose eestikeelne väljaanne on kaunilt kujundatud ja rikkalikult illustreeritud omaaegsete fotodega.

Detailne info

Teised on vaadanud

Donald Sassoon

Euroopa kultuuri ajalugu aastast 1800 kuni tänapäevani

37,64 

Soodus

Mart Laar

Eesti suured armastuslood

5,00 

19,30 

Soodus

Toomas Hendrik Ilves

Suurem Eesti

Valik presidendikõnesid ja -kirjutisi 2006-2011

1,00 

15,90 

Kristel Vilbaste

Ellen

Esimene maailmasõda Eesti naise mõtteis

Soodus

Michael North

Sadama ja silmapiiri vahel

Maailma merede ajalugu

9,00 

21,25 

Soodus

David Kinney, Robert Wittman

Kurjuse päevik

9,00 

25,15 

Clarissa Pinkola Estes

Naised, kes jooksevad huntidega

Müüte ja pajatusi ürgnaise arhetüübist

27,90 

Karin Bojs

Minu euroopa perekond

Viimased 54 000 aastat

27,10 

Soodus

Helen Rappaport

Revolutsiooni küüsis

14,50 

25,15 

Soodus

Anne Applebaum

Raudne eesriie 1945/1956

9,00 

29,90