Soodus

Kuld Lõwi ja Kultase ajal

Tallinna restoranikultuuri ajalugu 1918-1940

Kalervo Hovi

Sisu tutvustus

Turu ülikooli ajalooprofessori põhjalik ülevaade Tallinna restorani- ja kohvikukultuurist kahe maailmasõja vahelises Eestis annab põhjaliku pildi meie joomis- ja söömiskommetest ning olulisematest restoranidest, kabareedest ja kohvikutest. Autor on kasutanud laialdast allikmaterjali: arhiividokumente, ajakirjandust ja kaasaegsete sageli värvikaid detaile sisaldavaid mälestusi. Raamat laseb mõista Eesti toonase restoranikultuuri kõrget taset ja kirevust, mis tegi Tallinnast soomlaste ja mitte ainult soomlaste paradiisi juba 1920. aastatel. Teose eestikeelne väljaanne on kaunilt kujundatud ja rikkalikult illustreeritud omaaegsete fotodega.

Detailne info

Teised on vaadanud

Henry Kissinger

Diplomaatia

38,70 

Sven Arbet, Reet Piiri

Eesti rahva rõiva ilu

The beauty of Estonian folk costume

18,35 

Mati Laane

Andekuse geen baltisaksa ja eesti suguvõsades

19,60 

Stefan Klein

Loomise päevikud

Suurest paugust kloonitud inimeseni

19,30 

Soodus

Orlando Figes

Revolutsiooniline Venemaa

3,00 

24,15 

Soodus

Donald Davidson

Põhjuslikkus, tõlgendus ja teadmine

Valitud filosoofilised artiklid

5,00 

26,50 

Soodus

Ferdinand de Saussure

Üldkeeleteaduse kursus

5,00 

22,20 

Jan Assmann

Egiptlane Mooses

Mälestus Egiptusest Lääne monoteismis

24,20 

Seppo Zetterberg

Rändajad Soome sillal

25,15 

Soodus

Toomas Hendrik Ilves

Suurem Eesti

Valik presidendikõnesid ja -kirjutisi 2006-2011

1,00 

15,90