Soodus

Kuld Lõwi ja Kultase ajal

Tallinna restoranikultuuri ajalugu 1918-1940

Kalervo Hovi

Sisu tutvustus

Turu ülikooli ajalooprofessori põhjalik ülevaade Tallinna restorani- ja kohvikukultuurist kahe maailmasõja vahelises Eestis annab põhjaliku pildi meie joomis- ja söömiskommetest ning olulisematest restoranidest, kabareedest ja kohvikutest. Autor on kasutanud laialdast allikmaterjali: arhiividokumente, ajakirjandust ja kaasaegsete sageli värvikaid detaile sisaldavaid mälestusi. Raamat laseb mõista Eesti toonase restoranikultuuri kõrget taset ja kirevust, mis tegi Tallinnast soomlaste ja mitte ainult soomlaste paradiisi juba 1920. aastatel. Teose eestikeelne väljaanne on kaunilt kujundatud ja rikkalikult illustreeritud omaaegsete fotodega.

Detailne info

Teised on vaadanud

Soodus

Seppo Zetterberg

Rändajad Soome sillal

5,00 

25,15 

Soodus

Michael North

Sadama ja silmapiiri vahel

Maailma merede ajalugu

7,00 

21,25 

Clarissa Pinkola Estes

Naised, kes jooksevad huntidega

Müüte ja pajatusi ürgnaise arhetüübist

27,90 

Helen Rappaport

Võidujooks Romanovite päästmise nimel

23,20 

Soodus

Timothy Snyder

Must muld

7,00 

25,15 

Soodus

Helen Rappaport

Revolutsiooni küüsis

14,50 

25,15 

Mikk Sarv

Maa=ilm

20,45 

Jonathan Lindström

Piiskop ja ristisõda 1206

Sõjast, kolonisatsioonist ja jumalasulasest Põhjalas

26,95 

Jean-Pierre Minaudier

Grammatika ülistus

15,45 

Soodus

Robert Service

Külma sõja lõpp

1985-1991

5,00 

33,90