Soodus

Kuld Lõwi ja Kultase ajal

Tallinna restoranikultuuri ajalugu 1918-1940

Kalervo Hovi

Soodushind 7,00 

24,20 

Sisu tutvustus

Turu ülikooli ajalooprofessori põhjalik ülevaade Tallinna restorani- ja kohvikukultuurist kahe maailmasõja vahelises Eestis annab põhjaliku pildi meie joomis- ja söömiskommetest ning olulisematest restoranidest, kabareedest ja kohvikutest. Autor on kasutanud laialdast allikmaterjali: arhiividokumente, ajakirjandust ja kaasaegsete sageli värvikaid detaile sisaldavaid mälestusi. Raamat laseb mõista Eesti toonase restoranikultuuri kõrget taset ja kirevust, mis tegi Tallinnast soomlaste ja mitte ainult soomlaste paradiisi juba 1920. aastatel. Teose eestikeelne väljaanne on kaunilt kujundatud ja rikkalikult illustreeritud omaaegsete fotodega.

Detailne info

Teised on vaadanud

Anne Applebaum

Punane näljahäda

Stalini sõda Ukrainas

25,10 

Soodus

Stefan Klein

Loomise päevikud

Suurest paugust kloonitud inimeseni

5,00 

19,30 

Seppo Zetterberg

Rändajad Soome sillal

25,15 

Soodus

Michael North

Sadama ja silmapiiri vahel

Maailma merede ajalugu

9,00 

21,25 

Helen Rappaport

Võidujooks Romanovite päästmise nimel

23,20 

Soodus

Robert Service

Külma sõja lõpp

1985-1991

9,00 

33,90 

Ago Pajur, Hellar Lill, ...

Eesti Vabadussõja ajalugu I

Vabadussõja eellugu. Punaväe sissetung ja Eesti vabastamine

23,90 

Henry Kissinger

Diplomaatia

38,70 

Soodus

Mati Laane

Andekuse geen baltisaksa ja eesti suguvõsades

9,00 

19,60 

Soodus

Timothy Snyder

Must muld

7,00 

25,15