Kuld Lõwi ja Kultase ajal

Tallinna restoranikultuuri ajalugu 1918-1940

Kalervo Hovi

Sisu tutvustus

Turu ülikooli ajalooprofessori põhjalik ülevaade Tallinna restorani- ja kohvikukultuurist kahe maailmasõja vahelises Eestis annab põhjaliku pildi meie joomis- ja söömiskommetest ning olulisematest restoranidest, kabareedest ja kohvikutest. Autor on kasutanud laialdast allikmaterjali: arhiividokumente, ajakirjandust ja kaasaegsete sageli värvikaid detaile sisaldavaid mälestusi. Raamat laseb mõista Eesti toonase restoranikultuuri kõrget taset ja kirevust, mis tegi Tallinnast soomlaste ja mitte ainult soomlaste paradiisi juba 1920. aastatel. Teose eestikeelne väljaanne on kaunilt kujundatud ja rikkalikult illustreeritud omaaegsete fotodega.

Detailne info

Teised on vaadanud

Simon Sebag Montefiore

Jeruusalemm

Biograafia

34,50 

Aarne Ruben

Nõiaprotsessid Eestis

21,25 

Soodus

Mart Laar

Eesti suured armastuslood

5,00 

19,30 

Rokikroonikad

Ülevaade maailma 250 mõjukaimast rokiartistist

32,90 

Soodus

Mart Laar

Sinimäed 1944

II maailmasõja lahingud Kirde-Eestis

5,00 

17,60 

Robert Service

Külma sõja lõpp

1985-1991

33,90 

Peter Ackroyd

London: lühibiograafia

26,10 

Soodus

Kristel Vilbaste

Ellen

Esimene maailmasõda Eesti naise mõtteis

2,00 

15,40 

Soodus

Helen Rappaport

Revolutsiooni küüsis

14,50 

25,15 

Soodus

Ferdinand de Saussure

Üldkeeleteaduse kursus

5,00 

22,20