Soodus

Kuld Lõwi ja Kultase ajal

Tallinna restoranikultuuri ajalugu 1918-1940

Kalervo Hovi

Soodushind 7,00 

24,20 

Sisu tutvustus

Turu ülikooli ajalooprofessori põhjalik ülevaade Tallinna restorani- ja kohvikukultuurist kahe maailmasõja vahelises Eestis annab põhjaliku pildi meie joomis- ja söömiskommetest ning olulisematest restoranidest, kabareedest ja kohvikutest. Autor on kasutanud laialdast allikmaterjali: arhiividokumente, ajakirjandust ja kaasaegsete sageli värvikaid detaile sisaldavaid mälestusi. Raamat laseb mõista Eesti toonase restoranikultuuri kõrget taset ja kirevust, mis tegi Tallinnast soomlaste ja mitte ainult soomlaste paradiisi juba 1920. aastatel. Teose eestikeelne väljaanne on kaunilt kujundatud ja rikkalikult illustreeritud omaaegsete fotodega.

Detailne info

Teised on vaadanud

Helen Rappaport

Võidujooks Romanovite päästmise nimel

23,20 

Reet Piiri, Sven Arbet

Eesti rahva rõiva ilu

The beauty of Estonian folk costume

18,35 

Enn Tarvel

Eesti rahva lugu

23,90 

Soodus

Jan Assmann

Egiptlane Mooses

Mälestus Egiptusest Lääne monoteismis

7,00 

24,20 

Soodus

Douglas Smith

Rasputin

Usk, võim ja Romanovite langus

25,00 

33,70 

Soodus

Seppo Zetterberg

Maailma ajalugu

25,00 

45,50 

Soodus

Robert Service

Külma sõja lõpp

1985-1991

9,00 

33,90 

Soodus

Michael North

Sadama ja silmapiiri vahel

Maailma merede ajalugu

9,00 

21,25 

Donald Sassoon

Euroopa kultuuri ajalugu aastast 1800 kuni tänapäevani

37,64 

Soodus

Helen Rappaport

Revolutsiooni küüsis

14,50 

25,15