Soodus

Kuld Lõwi ja Kultase ajal

Tallinna restoranikultuuri ajalugu 1918-1940

Kalervo Hovi

Sisu tutvustus

Turu ülikooli ajalooprofessori põhjalik ülevaade Tallinna restorani- ja kohvikukultuurist kahe maailmasõja vahelises Eestis annab põhjaliku pildi meie joomis- ja söömiskommetest ning olulisematest restoranidest, kabareedest ja kohvikutest. Autor on kasutanud laialdast allikmaterjali: arhiividokumente, ajakirjandust ja kaasaegsete sageli värvikaid detaile sisaldavaid mälestusi. Raamat laseb mõista Eesti toonase restoranikultuuri kõrget taset ja kirevust, mis tegi Tallinnast soomlaste ja mitte ainult soomlaste paradiisi juba 1920. aastatel. Teose eestikeelne väljaanne on kaunilt kujundatud ja rikkalikult illustreeritud omaaegsete fotodega.

Detailne info

Teised on vaadanud

Soodus

Anne Applebaum

Raudne eesriie 1945/1956

9,00 

29,90 

John Guy

Mu süda on minuga

Šotlaste kuninganna Mary Stuarti elu

26,95 

Soodus

Timothy Snyder

Must muld

7,00 

25,15 

Jussi Pekkarinen

Kohtu 4

19,30 

Mikk Sarv

Maa=ilm

20,45 

Reet Hiiemäe

Usundid ja vaimsed õpetused Eestis

24,10 

Helen Rappaport

Võidujooks Romanovite päästmise nimel

23,20 

Soodus

Timo Laine

Tankid ja tarakanid

Pealtnägijana lagunevas Nõukogude impeeriumis

2,00 

25,15 

Soodus

Toomas Hendrik Ilves

Suurem Eesti

Valik presidendikõnesid ja -kirjutisi 2006-2011

1,00 

15,90 

Soodus

Robert Service

Külma sõja lõpp

1985-1991

9,00 

33,90