Kuld Lõwi ja Kultase ajal

Tallinna restoranikultuuri ajalugu 1918-1940

Kalervo Hovi

Sisu tutvustus

Turu ülikooli ajalooprofessori põhjalik ülevaade Tallinna restorani- ja kohvikukultuurist kahe maailmasõja vahelises Eestis annab põhjaliku pildi meie joomis- ja söömiskommetest ning olulisematest restoranidest, kabareedest ja kohvikutest. Autor on kasutanud laialdast allikmaterjali: arhiividokumente, ajakirjandust ja kaasaegsete sageli värvikaid detaile sisaldavaid mälestusi. Raamat laseb mõista Eesti toonase restoranikultuuri kõrget taset ja kirevust, mis tegi Tallinnast soomlaste ja mitte ainult soomlaste paradiisi juba 1920. aastatel. Teose eestikeelne väljaanne on kaunilt kujundatud ja rikkalikult illustreeritud omaaegsete fotodega.

Detailne info

Teised on vaadanud

Soodus

Ville Kivimäki

Murdunud meeled

Soome sõdurid lahingus 1939-1945

5,00 

27,10 

Soodus

Timothy Snyder

Must muld

7,00 

25,15 

Soodus

Toomas Hendrik Ilves

Suurem Eesti

Valik presidendikõnesid ja -kirjutisi 2006-2011

1,00 

15,90 

Soodus

Theodore Zeldin

Inimsuhete ajalugu

5,00 

23,20 

Donald Davidson

Põhjuslikkus, tõlgendus ja teadmine

Valitud filosoofilised artiklid

26,50 

Soodus

Kristel Vilbaste

Ellen

Esimene maailmasõda Eesti naise mõtteis

2,00 

15,40 

Soodus

Seppo Zetterberg

Rändajad Soome sillal

7,00 

25,15 

Maurice Blanchot

Kirjandus ja õigus surmale

Valik tekste

17,90 

Soodus

Mart Laar

Sinimäed 1944

II maailmasõja lahingud Kirde-Eestis

5,00 

17,60 

Soodus

Rokikroonikad

Ülevaade maailma 250 mõjukaimast rokiartistist

12,00 

32,90