Kuld Lõwi ja Kultase ajal

Tallinna restoranikultuuri ajalugu 1918-1940

Kalervo Hovi

Sisu tutvustus

Turu ülikooli ajalooprofessori põhjalik ülevaade Tallinna restorani- ja kohvikukultuurist kahe maailmasõja vahelises Eestis annab põhjaliku pildi meie joomis- ja söömiskommetest ning olulisematest restoranidest, kabareedest ja kohvikutest. Autor on kasutanud laialdast allikmaterjali: arhiividokumente, ajakirjandust ja kaasaegsete sageli värvikaid detaile sisaldavaid mälestusi. Raamat laseb mõista Eesti toonase restoranikultuuri kõrget taset ja kirevust, mis tegi Tallinnast soomlaste ja mitte ainult soomlaste paradiisi juba 1920. aastatel. Teose eestikeelne väljaanne on kaunilt kujundatud ja rikkalikult illustreeritud omaaegsete fotodega.

Detailne info

Teised on vaadanud

Mati Laane

Andekuse geen baltisaksa ja eesti suguvõsades

19,60 

Soodus

Edmund de Waal

Merevaigusilmadega jänes

Peidetud pärand

5,00 

23,20 

Soodus

Timothy Snyder

Must muld

17,47 

25,15 

Soodus

Michael North

Sadama ja silmapiiri vahel

Maailma merede ajalugu

9,00 

21,25 

David Kinney, Robert Wittman

Kurjuse päevik

25,15 

Henry Kissinger

Diplomaatia

38,70 

Soodus

Helen Rappaport

Revolutsiooni küüsis

14,50 

25,15 

Soodus

Rokikroonikad

Ülevaade maailma 250 mõjukaimast rokiartistist

12,00 

32,90 

Jean-Pierre Minaudier

Grammatika ülistus

15,45 

Soodus

Ferdinand de Saussure

Üldkeeleteaduse kursus

5,00 

22,20