Soodus

Kuld Lõwi ja Kultase ajal

Tallinna restoranikultuuri ajalugu 1918-1940

Kalervo Hovi

Sisu tutvustus

Turu ülikooli ajalooprofessori põhjalik ülevaade Tallinna restorani- ja kohvikukultuurist kahe maailmasõja vahelises Eestis annab põhjaliku pildi meie joomis- ja söömiskommetest ning olulisematest restoranidest, kabareedest ja kohvikutest. Autor on kasutanud laialdast allikmaterjali: arhiividokumente, ajakirjandust ja kaasaegsete sageli värvikaid detaile sisaldavaid mälestusi. Raamat laseb mõista Eesti toonase restoranikultuuri kõrget taset ja kirevust, mis tegi Tallinnast soomlaste ja mitte ainult soomlaste paradiisi juba 1920. aastatel. Teose eestikeelne väljaanne on kaunilt kujundatud ja rikkalikult illustreeritud omaaegsete fotodega.

Detailne info

Teised on vaadanud

Soodus

Bertrand Russell

Filosoofia probleemid

12,18 

17,40 

Soodus

Kaspar Kolk

Rooma kirjanduse antoloogia

9,90 

21,92 

Soodus

Rokikroonikad

Ülevaade maailma 250 mõjukaimast rokiartistist

12,00 

32,90 

Soodus

Jan Assmann

Egiptlane Mooses

Mälestus Egiptusest Lääne monoteismis

16,94 

24,20 

Soodus

koostanud Marek Tamm

Keskaja kirjanduse antoloogia

1. köide: ladinakeelne kirjandus

13,93 

19,90 

Soodus

Aarne Ruben

Nõiaprotsessid Eestis

14,88 

21,25 

Soodus

Seppo Zetterberg

Maailma ajalugu

31,85 

45,50 

Soodus

Mart Laar

Eesti suured armastuslood

5,00 

19,30 

Soodus

Orlando Figes

Revolutsiooniline Venemaa

9,00 

24,15 

Soodus

Stefan Klein

Loomise päevikud

Suurest paugust kloonitud inimeseni

13,51 

19,30