Soodus

Kuld Lõwi ja Kultase ajal

Tallinna restoranikultuuri ajalugu 1918-1940

Kalervo Hovi

Sisu tutvustus

Turu ülikooli ajalooprofessori põhjalik ülevaade Tallinna restorani- ja kohvikukultuurist kahe maailmasõja vahelises Eestis annab põhjaliku pildi meie joomis- ja söömiskommetest ning olulisematest restoranidest, kabareedest ja kohvikutest. Autor on kasutanud laialdast allikmaterjali: arhiividokumente, ajakirjandust ja kaasaegsete sageli värvikaid detaile sisaldavaid mälestusi. Raamat laseb mõista Eesti toonase restoranikultuuri kõrget taset ja kirevust, mis tegi Tallinnast soomlaste ja mitte ainult soomlaste paradiisi juba 1920. aastatel. Teose eestikeelne väljaanne on kaunilt kujundatud ja rikkalikult illustreeritud omaaegsete fotodega.

Detailne info

Teised on vaadanud

Soodus

Kaspar Kolk

Rooma kirjanduse antoloogia

9,90 

21,92 

Soodus

William Taubman

Gorbatšov

Mees ja tema aeg

7,00 

38,70 

Soodus

Mart Laar

Sinimäed 1944

II maailmasõja lahingud Kirde-Eestis

5,00 

17,60 

Henry Kissinger

Diplomaatia

38,70 

koostanud Marek Tamm

Keskaja kirjanduse antoloogia

1. köide: ladinakeelne kirjandus

19,90 

Jean-Pierre Minaudier

Grammatika ülistus

15,45 

Stefan Klein

Loomise päevikud

Suurest paugust kloonitud inimeseni

19,30 

Seppo Zetterberg

Rändajad Soome sillal

25,15 

David Kinney, Robert Wittman

Kurjuse päevik

25,15 

Soodus

Helen Rappaport

Revolutsiooni küüsis

14,50 

25,15