Soodus

Kuld Lõwi ja Kultase ajal

Tallinna restoranikultuuri ajalugu 1918-1940

Kalervo Hovi

Soodushind 7,00 

24,20 

Sisu tutvustus

Turu ülikooli ajalooprofessori põhjalik ülevaade Tallinna restorani- ja kohvikukultuurist kahe maailmasõja vahelises Eestis annab põhjaliku pildi meie joomis- ja söömiskommetest ning olulisematest restoranidest, kabareedest ja kohvikutest. Autor on kasutanud laialdast allikmaterjali: arhiividokumente, ajakirjandust ja kaasaegsete sageli värvikaid detaile sisaldavaid mälestusi. Raamat laseb mõista Eesti toonase restoranikultuuri kõrget taset ja kirevust, mis tegi Tallinnast soomlaste ja mitte ainult soomlaste paradiisi juba 1920. aastatel. Teose eestikeelne väljaanne on kaunilt kujundatud ja rikkalikult illustreeritud omaaegsete fotodega.

Detailne info

Teised on vaadanud

Henry Kissinger

Diplomaatia

38,70 

Seppo Zetterberg

Rändajad Soome sillal

25,15 

Bertrand Russell

Filosoofia probleemid

Enn Tarvel

Eesti rahva lugu

23,90 

Soodus

Stefan Klein

Loomise päevikud

Suurest paugust kloonitud inimeseni

5,00 

19,30 

Soodus

Seppo Zetterberg

Maailma ajalugu

25,00 

45,50 

Jonathan Lindström

Piiskop ja ristisõda 1206

Sõjast, kolonisatsioonist ja jumalasulasest Põhjalas

26,95 

Soodus

Douglas Smith

Rasputin

Usk, võim ja Romanovite langus

25,00 

33,70 

Karin Bojs

Minu euroopa perekond

Viimased 54 000 aastat

27,10 

Art Leete

Soome-ugri saladused

20,45