Soodus

Kuld Lõwi ja Kultase ajal

Tallinna restoranikultuuri ajalugu 1918-1940

Kalervo Hovi

Soodushind 7,00 

24,20 

Sisu tutvustus

Turu ülikooli ajalooprofessori põhjalik ülevaade Tallinna restorani- ja kohvikukultuurist kahe maailmasõja vahelises Eestis annab põhjaliku pildi meie joomis- ja söömiskommetest ning olulisematest restoranidest, kabareedest ja kohvikutest. Autor on kasutanud laialdast allikmaterjali: arhiividokumente, ajakirjandust ja kaasaegsete sageli värvikaid detaile sisaldavaid mälestusi. Raamat laseb mõista Eesti toonase restoranikultuuri kõrget taset ja kirevust, mis tegi Tallinnast soomlaste ja mitte ainult soomlaste paradiisi juba 1920. aastatel. Teose eestikeelne väljaanne on kaunilt kujundatud ja rikkalikult illustreeritud omaaegsete fotodega.

Detailne info

Teised on vaadanud

Soodus

Ville Kivimäki

Murdunud meeled

Soome sõdurid lahingus 1939-1945

3,00 

27,10 

Seppo Zetterberg

Rändajad Soome sillal

25,15 

Soodus

David Kinney, Robert Wittman

Kurjuse päevik

9,00 

25,15 

Donald Sassoon

Euroopa kultuuri ajalugu aastast 1800 kuni tänapäevani

37,64 

Soodus

Mart Laar

Eesti suured armastuslood

5,00 

19,30 

Henry Kissinger

Diplomaatia

38,70 

koostanud Marek Tamm

Keskaja kirjanduse antoloogia

1. köide: ladinakeelne kirjandus

19,90 

Karin Bojs

Minu euroopa perekond

Viimased 54 000 aastat

27,10 

Soodus

Kristel Vilbaste

Ellen

Esimene maailmasõda Eesti naise mõtteis

2,00 

15,40 

Soodus

Michael North

Sadama ja silmapiiri vahel

Maailma merede ajalugu

9,00 

21,25