Küpsetaja käsiraamat

Eva Pärtel

23,90 

Sisu tutvustus

Raamat õpetab samm-sammult, kuidas valmistada pärmi-, juuretise-, mure-, puru-, leht-, biskviit- ja keedutainast ning toorjuustukooke ja beseeküpsetisi. Lisaks retseptidele leiab raamatust iga tainaliigi kohta kasulikke nippe ja soovitusi.

Raamatu neljandas trükis on suurel määral täiendatud juuretisetaina peatükki. „Juuretise- ehk hapusaia küpsetamine levib Eesti kodudes järjest enam. Siit saab juhatust nii juuretise kasvatamiseks ja toitmiseks, nii klassikalise juuretisesaia kui ka juuretisetainast kaneelisaiade jm küpsetamiseks,“ ütleb autor Eva Pärtel, kes küpsetab ilma pagaripärmita valmivat saia aastast 2013.

Eva on Perenaise Pagariäri eestvedaja ning mitmete kokaraamatute autor. Muu hulgas on temalt ilmunud aasta kokaraamatu tiitliga pärjatud „Nostalgilised tordid ja koogid”.

Detailne info

Teised on vaadanud

Jocasta Innes

Maaköök

24,15 

Aari Rõuk

100 toitu õunast

18,90 

Soodus

Age Viimsalu

Sahver

Külmutamine, kuivatamine, pastöriseerimine ...

5,90 

14,90 

Soodus

Liina Karron, Piret Õunapuu

Nii meil jõulud tuppa toodi

5,00 

17,60 

Tuuli Mathisen

Kapsaroad

Põnevaid toite erinevatest kapsastest

19,30 

Soodus

Nadežda Kaarma

Nadja koogid

9,90 

12,90 

Soodus

Andra Kalda

Piparkoogimaitseline

9,00 

17,40 

Kristina Efert

Hakkliha

21,35 

Stina Zolotar

Taimne toidulaud

Ideid hommikusöögist magustoitudeni

23,90 

Andra Kalda

Ahjupanniroad

23,90