Küpsetaja käsiraamat

Eva Pärtel

23,90 

Sisu tutvustus

Raamat õpetab samm-sammult, kuidas valmistada pärmi-, juuretise-, mure-, puru-, leht-, biskviit- ja keedutainast ning toorjuustukooke ja beseeküpsetisi. Lisaks retseptidele leiab raamatust iga tainaliigi kohta kasulikke nippe ja soovitusi.

Raamatu neljandas trükis on suurel määral täiendatud juuretisetaina peatükki. „Juuretise- ehk hapusaia küpsetamine levib Eesti kodudes järjest enam. Siit saab juhatust nii juuretise kasvatamiseks ja toitmiseks, nii klassikalise juuretisesaia kui ka juuretisetainast kaneelisaiade jm küpsetamiseks,“ ütleb autor Eva Pärtel, kes küpsetab ilma pagaripärmita valmivat saia aastast 2013.

Eva on Perenaise Pagariäri eestvedaja ning mitmete kokaraamatute autor. Muu hulgas on temalt ilmunud aasta kokaraamatu tiitliga pärjatud „Nostalgilised tordid ja koogid”.

Detailne info

Teised on vaadanud

Soodus

Andra Kalda

Piparkoogimaitseline

9,00 

17,40 

Estonian cuisine

Traditional and modern recipes

16,40 

Soodus

Martin Hanson, Tuuli Mathisen

Sahver

Joogid

5,90 

14,90 

Soodus

Kristina Efert

Supp

Külm. Soe. Soolane. Magus

9,00 

19,95 

Tänapäevane Eesti köök

22,90 

Olia Hercules

Suveköögid

Retsepte ja mälestusi igast Ukraina nurgast

29,90 

Kristina Efert

Hakkliha

21,35 

Soodus

Katrin Luke

Korilase aastaring

9,90 

15,90 

Soodus

Sandra Sentjurin

Tervislikult maiustades

Taimsed magustoidud ja reisijutud kõrbest

3,00 

24,20 

Soodus

Ann Ideon, Gabriela Liivamägi

Boheemlaste köök

7,90 

13,90