Küpsetaja käsiraamat

Eva Pärtel

23,90 

Sisu tutvustus

Raamat õpetab samm-sammult, kuidas valmistada pärmi-, juuretise-, mure-, puru-, leht-, biskviit- ja keedutainast ning toorjuustukooke ja beseeküpsetisi. Lisaks retseptidele leiab raamatust iga tainaliigi kohta kasulikke nippe ja soovitusi.

Raamatu neljandas trükis on suurel määral täiendatud juuretisetaina peatükki. „Juuretise- ehk hapusaia küpsetamine levib Eesti kodudes järjest enam. Siit saab juhatust nii juuretise kasvatamiseks ja toitmiseks, nii klassikalise juuretisesaia kui ka juuretisetainast kaneelisaiade jm küpsetamiseks,“ ütleb autor Eva Pärtel, kes küpsetab ilma pagaripärmita valmivat saia aastast 2013.

Eva on Perenaise Pagariäri eestvedaja ning mitmete kokaraamatute autor. Muu hulgas on temalt ilmunud aasta kokaraamatu tiitliga pärjatud „Nostalgilised tordid ja koogid”.

Detailne info

Teised on vaadanud

Soodus

Joe Wicks

Lean in 15

Söö rohkem, treeni vähem, püsi heas vormis 15 minuti kavaga

5,00 

21,25 

Soodus

Tuuli Mathisen

Kapsaroad

Põnevaid toite erinevatest kapsastest

7,00 

19,30 

Aive Luigela

Aive Luigela retseptiraamat

19,90 

Soodus

Koostanud Ene Ojaveski

Telekokk Jazz ja tema inimesed

Kaasteeliste meenutusi

13,00 

26,90 

Soodus

Andra Kalda

Piparkoogimaitseline

9,00 

17,40 

Soodus

Sandra Sentjurin

Tervislikult maiustades

Taimsed magustoidud ja reisijutud kõrbest

3,00 

24,20 

Ilse Metsamaa, Kertu Lukas, ...

Vorsti tegemise raamat

24,20 

Priit Kuusk

Wend Weis

19,90 

Soodus

Toomas Tiivel

Ehe rõõm

Konjakid, armanjakid, grapad ja muud brändid

7,00 

21,57 

Jeremy Pang

Lihtne Hiina köögi kursus

21,25