Küpsetaja käsiraamat

Eva Pärtel

Sisu tutvustus

Raamat õpetab samm-sammult, kuidas valmistada pärmi-, juuretise-, mure-, puru-, leht-, biskviit- ja keedutainast ning toorjuustukooke ja beseeküpsetisi. Peamiselt sisaldab see magusate küpsetiste retsepte, kuid peaaegu iga tainaliigi kohta on toodud ka üks soolane küpsetis. Lisaks leiab nippe ja soovitusi, kuidas tainategu paremini õnnestuks või mil moel retsepti põnevamaks muuta.
„Soovin, et klassika tõuseks üha enam au sisse ja seetõttu sisaldabki see raamat paljusid klassikalisi retsepte. Seda pigem käsiraamatu võtmes kui retseptikogumikuna,” ütleb raamatu autor Eva Pärtel, Perenaise Pagariäri eestvedaja.
Eva sulest on varem ilmunud kokaraamatud „Tordid ja koogid nagu ehtsas pagariäris“ (Ajakirjade Kirjastus, 2013) ning „Jäätised ja sorbetid. Masinaga ja ilma“ (Ajakirjade Kirjastus, 2014).

Detailne info

Teised on vaadanud

Tuuli Mathisen

Kapsaroad

Põnevaid toite erinevatest kapsastest

19,30 

Soodus

David Williams

Veinimaailm

Veinimaitsmise lühikursus

7,00 

19,90 

Soodus

Liina Karron, Piret Õunapuu

Nii meil jõulud tuppa toodi

5,00 

17,60 

Estonian cuisine

Traditional and modern recipes

16,40 

Jocasta Innes

Maaköök

24,15 

Lee Child

61 tundi

23,22 

Jeremy Pang

Lihtne Hiina köögi kursus

21,25 

Soodus

Toomas Tiivel

Ehe rõõm

Konjakid, armanjakid, grapad ja muud brändid

7,00 

21,57 

Kristina Efert

Hakkliha

21,35 

Koostanud Ene Ojaveski

Telekokk Jazz ja tema inimesed

Kaasteeliste meenutusi

26,90