Küpsetaja käsiraamat

Eva Pärtel

Sisu tutvustus

Raamat õpetab samm-sammult, kuidas valmistada pärmi-, juuretise-, mure-, puru-, leht-, biskviit- ja keedutainast ning toorjuustukooke ja beseeküpsetisi. Peamiselt sisaldab see magusate küpsetiste retsepte, kuid peaaegu iga tainaliigi kohta on toodud ka üks soolane küpsetis. Lisaks leiab nippe ja soovitusi, kuidas tainategu paremini õnnestuks või mil moel retsepti põnevamaks muuta.
„Soovin, et klassika tõuseks üha enam au sisse ja seetõttu sisaldabki see raamat paljusid klassikalisi retsepte. Seda pigem käsiraamatu võtmes kui retseptikogumikuna,” ütleb raamatu autor Eva Pärtel, Perenaise Pagariäri eestvedaja.
Eva sulest on varem ilmunud kokaraamatud „Tordid ja koogid nagu ehtsas pagariäris“ (Ajakirjade Kirjastus, 2013) ning „Jäätised ja sorbetid. Masinaga ja ilma“ (Ajakirjade Kirjastus, 2014).

Detailne info

Teised on vaadanud

David Williams

Veinimaailm

Veinimaitsmise lühikursus

19,90 

Kristina Efert

Hakkliha

21,35 

Soodus

Evelin Ilves

Leib. Ilo & vägi

Bread. The Beauty & the Might

5,00 

24,15 

Tänapäevane Eesti köök

22,90 

Toomas Tiivel

Ehe rõõm

Konjakid, armanjakid, grapad ja muud brändid

21,57 

Lee Child

61 tundi

23,22 

Soodus

Andrus Kivirähk

Tont ja Facebook

15,90 

19,90 

Soodus

Andra Kalda

Piparkoogimaitseline

9,00 

17,40 

Soodus

Piret Õunapuu, Liina Karron

Nii meil jõulud tuppa toodi

5,00 

17,60 

Jeremy Pang

Lihtne Hiina köögi kursus

21,25