1 2 3 4 5

Lihtne Hiina köögi kursus

Jeremy Pang

21,25 

Sisu tutvustus

„Lihtsas Hiina köögi kursuses” toob Aasia kokakunstile orienteeritud ­School of Wok’i asutaja Jeremy Pang autentsed Hiina maitsed sinu kodukööki.
Raamatus on üksikasjalik ülevaade Hiina köögi kõigist olulistest tahkudest ja tehnikatest. Iga retsept on kirja pandud detailideni täpsete juhiste ning isiklike kogemustega vürtsitatud tähelepanekutega. Raskemini leitavate koostisainete asemel on välja pakutud ka midagi kättesaadavamat. Paljudele traditsioonilistele Hiina retseptidele on antud ebatavaliste koostisainete või kastmete abil uus elu.
Jeremy Pang asutas 2009. aastal Londoni kesklinnas School of Wok’i, millest on tänaseks kujunenud kõrgelt hinnatud ja autasudega pärjatud Aasia toidu kool. Tänu oma erakordsele oskusele anda teadmisi edasi arusaadavalt ja köitvalt pälvis Pang tänapäevase Hiina köögi maailmas kiire tunnustuse. „Hiina köögi kursus” on tema esimene raamat.

Detailne info

Teised on vaadanud

Soodus

Andra Kalda

Piparkoogimaitseline

1 2 3 4 5

4,00 

17,40 

Lia Virkus, Madli Metsar, ...

Hernest omletti!?

Vanad head ja uued põnevad retseptid veganversioonis

1 2 3 4 5

26,90 

Estonian cuisine

Traditional and modern recipes

1 2 3 4 5

16,40 

Soodus

Nadežda Kaarma

Nadja koogid 2

1 2 3 4 5

9,90 

12,90 

Soodus

Olga Kaju

Kondiitrikunst sinu köögis

Nõuandeid ja nippe kodukondiitrile. Retsepte algajale ja edasijõudnule

1 2 3 4 5

25,90 

26,90 

Soodus

Kerlin Ledis

Maitsvalt ulukilihast

Metssiga & põder

1 2 3 4 5

7,90 

13,90 

Soodus

Heidi Vihma

Koduköögi meistriklass 3

Toit&Trend kokaraamat

1 2 3 4 5

7,90 

14,90 

Soodus

Heidi Vihma

Koduköögi meistriklass 2

Toit&Trend kokaraamat

1 2 3 4 5

7,90 

14,90 

Kristina Efert, Tiit Efert

Eesti maitsed

1 2 3 4 5

22,90 

Lia Virkus, Pille Enden, ...

Taimetoidud kõigile

1 2 3 4 5

19,90