Lihtne Hiina köögi kursus

Jeremy Pang

Sisu tutvustus

„Lihtsas Hiina köögi kursuses” toob Aasia kokakunstile orienteeritud ­School of Wok’i asutaja Jeremy Pang autentsed Hiina maitsed sinu kodukööki.
Raamatus on üksikasjalik ülevaade Hiina köögi kõigist olulistest tahkudest ja tehnikatest. Iga retsept on kirja pandud detailideni täpsete juhiste ning isiklike kogemustega vürtsitatud tähelepanekutega. Raskemini leitavate koostisainete asemel on välja pakutud ka midagi kättesaadavamat. Paljudele traditsioonilistele Hiina retseptidele on antud ebatavaliste koostisainete või kastmete abil uus elu.
Jeremy Pang asutas 2009. aastal Londoni kesklinnas School of Wok’i, millest on tänaseks kujunenud kõrgelt hinnatud ja autasudega pärjatud Aasia toidu kool. Tänu oma erakordsele oskusele anda teadmisi edasi arusaadavalt ja köitvalt pälvis Pang tänapäevase Hiina köögi maailmas kiire tunnustuse. „Hiina köögi kursus” on tema esimene raamat.

Detailne info

Teised on vaadanud

Ilse Metsamaa, Kertu Lukas, ...

Vorsti tegemise raamat

24,20 

Soodus

Andra Kalda

Piparkoogimaitseline

9,00 

17,40 

Estonian cuisine

Traditional and modern recipes

16,40 

Tänapäevane Eesti köök

22,90 

Toomas Tiivel

Ehe rõõm

Konjakid, armanjakid, grapad ja muud brändid

21,57 

Kristina Efert, Tiit Efert

Eesti maitsed

22,90 

Kristina Efert

Hakkliha

21,35 

Lily Li Hua

Hiina toitumis- ja eluviisi tasakaal

Kaalust alla muistse yin´i ja yang´i filosoofi abil

20,90 

Soodus

Liina Karron, Piret Õunapuu

Nii meil jõulud tuppa toodi

5,00 

17,60 

Tuuli Mathisen

Kapsaroad

Põnevaid toite erinevatest kapsastest

19,30