Lihtne Hiina köögi kursus

Jeremy Pang

21,25 

Sisu tutvustus

„Lihtsas Hiina köögi kursuses” toob Aasia kokakunstile orienteeritud ­School of Wok’i asutaja Jeremy Pang autentsed Hiina maitsed sinu kodukööki.
Raamatus on üksikasjalik ülevaade Hiina köögi kõigist olulistest tahkudest ja tehnikatest. Iga retsept on kirja pandud detailideni täpsete juhiste ning isiklike kogemustega vürtsitatud tähelepanekutega. Raskemini leitavate koostisainete asemel on välja pakutud ka midagi kättesaadavamat. Paljudele traditsioonilistele Hiina retseptidele on antud ebatavaliste koostisainete või kastmete abil uus elu.
Jeremy Pang asutas 2009. aastal Londoni kesklinnas School of Wok’i, millest on tänaseks kujunenud kõrgelt hinnatud ja autasudega pärjatud Aasia toidu kool. Tänu oma erakordsele oskusele anda teadmisi edasi arusaadavalt ja köitvalt pälvis Pang tänapäevase Hiina köögi maailmas kiire tunnustuse. „Hiina köögi kursus” on tema esimene raamat.

Detailne info

Teised on vaadanud

Soodus

Kristina Efert

Supp

Külm. Soe. Soolane. Magus

9,00 

19,95 

Soodus

Toomas Tiivel

Ehe rõõm

Konjakid, armanjakid, grapad ja muud brändid

7,00 

21,57 

Soodus

Age Viimsalu

Sahver

Külmutamine, kuivatamine, pastöriseerimine ...

5,90 

14,90 

Soodus

Nadežda Kaarma

Nadja väike koogiabi

7,00 

12,90 

Jocasta Innes

Maaköök

24,15 

Estonian cuisine

Traditional and modern recipes

16,40 

Soodus

Angela Laig, Jane Maastik

Kodune leivategu leivaküpsetusmasinaga

5,90 

14,90 

Soodus

Anni Arro

Toidupäevik

7,90 

9,00 

Soodus

Nadežda Kaarma

Nadja koogid 2

9,90 

12,90 

Kristina Efert

Hakkliha

21,35