Lihtne Hiina köögi kursus

Jeremy Pang

Sisu tutvustus

„Lihtsas Hiina köögi kursuses” toob Aasia kokakunstile orienteeritud ­School of Wok’i asutaja Jeremy Pang autentsed Hiina maitsed sinu kodukööki.
Raamatus on üksikasjalik ülevaade Hiina köögi kõigist olulistest tahkudest ja tehnikatest. Iga retsept on kirja pandud detailideni täpsete juhiste ning isiklike kogemustega vürtsitatud tähelepanekutega. Raskemini leitavate koostisainete asemel on välja pakutud ka midagi kättesaadavamat. Paljudele traditsioonilistele Hiina retseptidele on antud ebatavaliste koostisainete või kastmete abil uus elu.
Jeremy Pang asutas 2009. aastal Londoni kesklinnas School of Wok’i, millest on tänaseks kujunenud kõrgelt hinnatud ja autasudega pärjatud Aasia toidu kool. Tänu oma erakordsele oskusele anda teadmisi edasi arusaadavalt ja köitvalt pälvis Pang tänapäevase Hiina köögi maailmas kiire tunnustuse. „Hiina köögi kursus” on tema esimene raamat.

Detailne info

Teised on vaadanud

Soodus

Lily Li Hua

Hiina toitumis- ja eluviisi tasakaal

Kaalust alla muistse yin´i ja yang´i filosoofi abil

17,00 

20,90 

David Williams

Veinimaailm

Veinimaitsmise lühikursus

19,90 

Tiit Efert, Kristina Efert

Eesti maitsed

22,90 

Kristina Efert

Hakkliha

21,35 

Soodus

Evelin Ilves

Leib. Ilo & vägi

Bread. The Beauty & the Might

5,00 

24,15 

Soodus

Jessica Nadel

Roheline 24/7

7,00 

23,20 

Estonian cuisine

Traditional and modern recipes

16,40 

Nichola Fletcher

Suur liha kokaraamat

28,00 

Kristina Efert

Supp

Külm. Soe. Soolane. Magus

19,95 

Soodus

Linda Gaylard

Tee

Omadused. Tõmmised. Rituaalid. Retseptid

2,00 

21,90