Lihtne Hiina köögi kursus

Jeremy Pang

21,25 

Sisu tutvustus

„Lihtsas Hiina köögi kursuses” toob Aasia kokakunstile orienteeritud ­School of Wok’i asutaja Jeremy Pang autentsed Hiina maitsed sinu kodukööki.
Raamatus on üksikasjalik ülevaade Hiina köögi kõigist olulistest tahkudest ja tehnikatest. Iga retsept on kirja pandud detailideni täpsete juhiste ning isiklike kogemustega vürtsitatud tähelepanekutega. Raskemini leitavate koostisainete asemel on välja pakutud ka midagi kättesaadavamat. Paljudele traditsioonilistele Hiina retseptidele on antud ebatavaliste koostisainete või kastmete abil uus elu.
Jeremy Pang asutas 2009. aastal Londoni kesklinnas School of Wok’i, millest on tänaseks kujunenud kõrgelt hinnatud ja autasudega pärjatud Aasia toidu kool. Tänu oma erakordsele oskusele anda teadmisi edasi arusaadavalt ja köitvalt pälvis Pang tänapäevase Hiina köögi maailmas kiire tunnustuse. „Hiina köögi kursus” on tema esimene raamat.

Detailne info

Teised on vaadanud

Soodus

Nadežda Kaarma

Nadja Viinis

5,90 

12,00 

Eva Pärtel

Küpsetaja käsiraamat

23,90 

Andra Kalda

Ahjupanniroad

23,90 

Soodus

Ann Ideon, Gabriela Liivamägi

Boheemlaste köök

7,90 

13,90 

Priit Kuusk

Wend Weis

19,90 

Soodus

Heidi Vihma

Söögiseened ja seenesöögid kukeseenest suure sirmikuni

Eesti parimad söögiseened koos retseptidega

9,90 

13,30 

Soodus

Nadežda Kaarma

Nadja koogid

9,90 

12,90 

Soodus

Kerlin Ledis

Maitsvalt ulukilihast

Metssiga & põder

7,90 

13,90 

Soodus

Andra Kalda

Piparkoogimaitseline

9,00 

17,40 

Soodus

Martin Hanson, Tuuli Mathisen

Sahver

Joogid

5,90 

14,90