Lihtne Hiina köögi kursus

Jeremy Pang

21,25 

Sisu tutvustus

„Lihtsas Hiina köögi kursuses” toob Aasia kokakunstile orienteeritud ­School of Wok’i asutaja Jeremy Pang autentsed Hiina maitsed sinu kodukööki.
Raamatus on üksikasjalik ülevaade Hiina köögi kõigist olulistest tahkudest ja tehnikatest. Iga retsept on kirja pandud detailideni täpsete juhiste ning isiklike kogemustega vürtsitatud tähelepanekutega. Raskemini leitavate koostisainete asemel on välja pakutud ka midagi kättesaadavamat. Paljudele traditsioonilistele Hiina retseptidele on antud ebatavaliste koostisainete või kastmete abil uus elu.
Jeremy Pang asutas 2009. aastal Londoni kesklinnas School of Wok’i, millest on tänaseks kujunenud kõrgelt hinnatud ja autasudega pärjatud Aasia toidu kool. Tänu oma erakordsele oskusele anda teadmisi edasi arusaadavalt ja köitvalt pälvis Pang tänapäevase Hiina köögi maailmas kiire tunnustuse. „Hiina köögi kursus” on tema esimene raamat.

Detailne info

Teised on vaadanud

Tänapäevane Eesti köök

22,90 

Lily Li Hua

Hiina toitumis- ja eluviisi tasakaal

Kaalust alla muistse yin´i ja yang´i filosoofi abil

20,90 

Klassikaline hiina köök

Ehtsad idamaised road

Soodus

Toomas Tiivel

Ehe rõõm

Konjakid, armanjakid, grapad ja muud brändid

7,00 

21,57 

Soodus

Andra Kalda

Piparkoogimaitseline

9,00 

17,40 

Andra Kalda, Ragne Värk

Hoidistaja salaraamat

Häid maitseid kogu aastaks

Soodus

Koostanud Ene Ojaveski

Telekokk Jazz ja tema inimesed

Kaasteeliste meenutusi

13,00 

26,90 

Soodus

Tuuli Mathisen

Kapsaroad

Põnevaid toite erinevatest kapsastest

7,00 

19,30 

Soodus

Jocasta Innes

Maaköök

16,79 

24,15 

Eva Pärtel

Küpsetaja käsiraamat

23,90