Maaköök

Jocasta Innes

Sisu tutvustus

Raamat on meeleolukas tagasipõige aegadesse, kui toit tehti viimseni valmis kodus, ja annab ilmekalt aimu, kuidas see tol ammusel ajal toimus. Kas mäletad veel lapsepõlveaegseid õhtusööke maal: värskelt suitsutatud kala, kodus küpsetatud saia, omatehtud moose-küpsiseid-kooke ja seda, kuidas kogu pere köögilaua taga kokku sai?

Just sellise pildi manab silme ette Jocasta Innesi klassikaks kujunenud raamat. Kuidas valmistada kodus juustu ja võid, vorsti ja marineeritud aedviljahoidiseid; kuidas meisterdada plekist küpsisekarbist suitsutuskarp ja kohe liha või kala suitsutada; kuidas liha soolata … ja veel rohkesti muudki.

See on raamat neile, kes armastavad maitsvat, tervislikku ja traditsioonilist toitu, mis on tehtud korralikult ja ilma säilitusaineteta. Autor jagab lahkelt suurepäraseid teadmisi ja räägib sinna vahele niisamagi juttu, peale praktilise väärtuse kokanduse teejuhina pakub see raamat sulaselget lugemisrõõmu. „Maaköögi” kirjutisest tõuseb kindlasti kasu kõikidele toidusõpradele, kes pole ülearu pepsid ja armastavad mineviku teinekord üsna vängetki hõngu.

Detailne info

Teised on vaadanud

Kristina Efert

Supp

Külm. Soe. Soolane. Magus

19,95 

Tänapäevane Eesti köök

22,90 

Soodus

Joe Wicks

LEAN IN 15

Söö rohkem, treeni vähem, püsi heas vormis 15 minuti kavaga

5,00 

21,25 

Margit Härma

Köögiviljarikkad road ehk kuidas küpsetada trooja hobust

19,90 

Tuuli Mathisen

Kapsaroad

Põnevaid toite erinevatest kapsastest

19,30 

Soodus

Evelin Ilves

Leib. Ilo & vägi

Bread. The Beauty & the Might

5,00 

24,15 

Soodus

Nichola Fletcher

Suur liha kokaraamat

17,00 

28,00 

Jeremy Pang

Lihtne Hiina köögi kursus

21,25 

Soodus

Mari-Liis Ilover

Kergemad klassikud

Taljesõbralikumaks timmitud lemmiktoidud meilt ja mujalt

5,00 

18,35 

Soodus

Klassikaline hiina köök

Ehtsad idamaised road

5,00 

16,00