Peipsimaa köök

Veronika Kookmaa

Sisu tutvustus

Peipsimaa – see on erinevad rahvused ja kultuurid, maalilised rannakülad, pühalikud pühakojad, ikoonimaal, samovarid, sibulad, kurk ja rääbis, Peipsi järv, sihvakad tuletornid, uhked mõisad, põnevad muuseumid ja turismiobjektid ning põline laadakultuur.

Peipsimaa köök on väga mitmetahuline, mis kajastab paljude kultuuride toidutegemise eripära. Esimese asjana, mis Peipsiäärset kööki meenutab on loomulikult kala, sibul ja kurk. Uuesti on avastatud sigur, keedetud suhkur, samovaritee, Ivan Chai, Kalganovka ja Pasha sai, malasolnikud, sibulapirukad ja paljud muud maitsvad toorained ja retseptid, mis on siia raamatusse Peipsimaalt kokku kogutud.

Detailne info

Teised on vaadanud

Naatan Haamer

Aeg parandab hoolitsetud hingehaavad

24,95 

Jaan Kross

Mesmeri ring

29,95 

Eesti rahva kannatuste aasta

Koguteos II

29,95 

Lembi Kaasik

Eesti rahva kannatuste aasta

Koguteos I

29,95 

Jaan Kross

Kallid krantsid

Kirjad vangilaagritest ja asumiselt Siberis 1946 - 1954

34,95 

Ulla-Maija Paavilainen

Suurim neist on armastus

Kirsti Paakkaneni lugu. Naine Marimekko edu taga

24,95 

Tairi Albert

Kodune mahepõllundus

21,95 

Peep Veedla

Rahvuslinnud ja sümbollinnud Euroopas ja kaugemal

27,95 

Aili Paju

Tagasi Tuulemaale

19,95 

Vojtěch Kubašta

Tuhkatriinu

11,95