Sööme rohtu

Toidud metsast ja mere äärest

Katrin Press, Liina Karron

Sisu tutvustus

“Sööme rohtu” on loogiline järg Liina Karroni kahele varasemale kokaraamatule “Sööme kala” ja “Sööme liha”. End metsapoole merehaigeks pidava autori sõnul on tegemist armastusavaldusega Eestimaa loodusele, mis pakub söödavat kraami ja isuäratavat inspiratsiooni igal aastaajal. Raamatu peategelasteks on söödavad taimed metsast ja mere äärest alates esimestest kevadistest kaselehtedest kuni südatalviste kuuseokasteni, sekka ka teada-tuntud umbrohtusid ja üllatusi otse rannaliivalt. Retseptiloendist leiab roogasid oblikasupist põdrakanepipavlovani, nii taimetoitlastele kui ka omnivooridele. Turvaliselt tuttavad tunduvad naadipirukas ja nõgesesupp, musta ratsuna vürtsitavad loetelu merikapsa tempura ja umbrohu-sessu. Süüa sünnib kõik, mis raamatusse pandud, vaja vaid avatud meeltega metsas ringi vaadata!

Detailne info

Teised on vaadanud

Soodus

Heinz Valk, Madis Jürgen

Heinz Valk

Lugu poisist, keda kallistas ilus pastoriproua

7,90 

14,90 

Eva Luigas

Aianipiraamat

18,90 

Soodus

Gunnar Press

Härra sportlane Viljar Loor

7,90 

9,90 

Tõnu Õnnepalu

Pimeduse tunnil

15,90 

Soodus

Krista Kaur, Taimi Puusepp, ...

Kuulsad ja kummalised taimeriigis

9,90 

14,90 

Soodus

Ann Ideon, Gabriela Liivamägi

Boheemlaste köök

7,90 

13,90 

Soodus

Tiina Paasik

Köögiviljakasvataja aabits

7,90 

9,99 

Samanta Schweblin

Nähtamatu niit

Loomingu Raamatukogu nr. 8-9/2020

4,50 

Soodus

Heidi Vihma

Söögiseened ja seenesöögid kukeseenest suure sirmikuni

Eesti parimad söögiseened koos retseptidega

9,90 

13,30 

Soodus

Anni Arro

Toidupäevik

7,90 

9,00