Suur liha kokaraamat

Nichola Fletcher

Sisu tutvustus

Käesoleva põhjaliku käsiraamatu abil saab teada, kuidas valida kvaliteetset liha ja millised jaotustükid on kõige paremad, kuidas liha oskuslikult töödelda, miks lasta lihal puhata või proovida selle küpsusastet, ning palju muud vajalikku.
Raamatus on lisaks üle 300 kana-, sea-, veise-, lamba- ja ulukiliharetsepti ühes sammsammuliste õpetustega, mille abil õnnestub ka kodukokal saada parim tulemus.
„Suur liha kokaraamat“ on rohkem kui kokaraamat – see on liharoogade austajate piibel.

Detailne info

Teised on vaadanud

Soodus

Anneli Kõiv

Kõik mahlaks!

6,00 

19,30 

Jocasta Innes

Maaköök

24,15 

Soodus

Piret Õunapuu, Liina Karron

Nii meil jõulud tuppa toodi

5,00 

17,60 

Soodus

Kristina Efert

Supp

Külm. Soe. Soolane. Magus

19,90 

19,95 

Soodus

Evelin Ilves

Leib. Ilo & vägi

Bread. The Beauty & the Might

5,00 

24,15 

Tänapäevane Eesti köök

22,90 

Tuuli Mathisen

Kapsaroad

Põnevaid toite erinevatest kapsastest

19,30 

Soodus

Tuuli Mathisen

Suupisted

7,00 

19,90 

Toomas Tiivel

Ehe rõõm

Konjakid, armanjakid, grapad ja muud brändid

21,57 

Estonian cuisine

Traditional and modern recipes

16,40