Suur liha kokaraamat

Nichola Fletcher

Sisu tutvustus

Käesoleva põhjaliku käsiraamatu abil saab teada, kuidas valida kvaliteetset liha ja millised jaotustükid on kõige paremad, kuidas liha oskuslikult töödelda, miks lasta lihal puhata või proovida selle küpsusastet, ning palju muud vajalikku.
Raamatus on lisaks üle 300 kana-, sea-, veise-, lamba- ja ulukiliharetsepti ühes sammsammuliste õpetustega, mille abil õnnestub ka kodukokal saada parim tulemus.
„Suur liha kokaraamat“ on rohkem kui kokaraamat – see on liharoogade austajate piibel.

Detailne info

Teised on vaadanud

Soodus

Jessica Nadel

Roheline 24/7

7,00 

23,20 

Tänapäevane Eesti köök

22,90 

Kristina Efert

Supp

Külm. Soe. Soolane. Magus

19,95 

Estonian cuisine

Traditional and modern recipes

16,40 

Soodus

Anneli Kõiv

Kõik mahlaks!

6,00 

19,30 

David Williams

Veinimaailm

Veinimaitsmise lühikursus

19,90 

Andra Kalda

Piparkoogimaitseline

17,40 

Margit Härma

Köögiviljarikkad road ehk kuidas küpsetada trooja hobust

19,90 

Soodus

Mari-Liis Ilover

Kergemad klassikud

Taljesõbralikumaks timmitud lemmiktoidud meilt ja mujalt

5,00 

18,35 

Soodus

Tuuli Mathisen

Suupisted

7,00 

19,90