Suur liha kokaraamat

Nichola Fletcher

Sisu tutvustus

Käesoleva põhjaliku käsiraamatu abil saab teada, kuidas valida kvaliteetset liha ja millised jaotustükid on kõige paremad, kuidas liha oskuslikult töödelda, miks lasta lihal puhata või proovida selle küpsusastet, ning palju muud vajalikku.
Raamatus on lisaks üle 300 kana-, sea-, veise-, lamba- ja ulukiliharetsepti ühes sammsammuliste õpetustega, mille abil õnnestub ka kodukokal saada parim tulemus.
„Suur liha kokaraamat“ on rohkem kui kokaraamat – see on liharoogade austajate piibel.

Detailne info

Teised on vaadanud

Soodus

Piret Õunapuu, Liina Karron

Nii meil jõulud tuppa toodi

5,90 

17,60 

Tuuli Mathisen

Kapsaroad

Põnevaid toite erinevatest kapsastest

19,30 

Jocasta Innes

Maaköök

24,15 

Juta Raudnask

Tervislikud õlid ja äädikad

Teejuht põnevate maitsete maailma

19,30 

Jeremy Pang

Lihtne Hiina köögi kursus

21,25 

Tiit Efert, Kristina Efert

Eesti maitsed

22,90 

David Williams

Veinimaailm

Veinimaitsmise lühikursus

19,90 

Soodus

Mari-Liis Ilover

Kergemad klassikud

Taljesõbralikumaks timmitud lemmiktoidud meilt ja mujalt

5,00 

18,35 

Soodus

Kadi Toompere

Rõõm ja tervis kooskokkamisest

3,00 

19,60 

Margit Härma

Köögiviljarikkad road ehk kuidas küpsetada trooja hobust

19,90