Tänapäevane Eesti köök

22,90 

Sisu tutvustus

Meie toidulaud on võrreldes saja aasta taguse ajaga tundmatuseni muutunud, nagu on muutunud ka toitumisharjumused, tehnoloogiad ja toorained. Toiduakadeemia algatatud konkursiga „Eesti uus rahvustoit“ sooviti panna uuesti kirja vanad ja unustatud retseptid, kuid nüüdisaegses võtmes. Põnevatest kooslustest pälvib tähelepanu, et verivorst sobib suurepäraselt kokku rabarberiga, verikäkk suvikõrvitsaga, kilu hernepüreega ning meie armastatud must leib on leidnud tee ka magustoitudesse ja suppidesse.
„Raamat, mille tagakaant sa hetkel vaatad, koondab endas retsepte, mis on viimase kümne aasta jooksul Toiduakadeemias läbi kokatud. On lihtsamaid roogasid, on raskemaid retsepte, on koduperenaise kokandust ja tipprestoranide menüüpärleid. Loomulikult ei mahtunud siia kõikide Toiduakadeemia kokk-koolitajate retseptid ega ka kõik konkursi „Eesti uus rahvustoit“ road. Valisime siia vaid parimatest parimaid ja kokku saime 100 retsepti, mis on Toiduakadeemia kingitus Eestimaa sajandaks sünnipäevaks.”
Tarvo Kullama
Toiduakadeemia peakokk

Detailne info

Teised on vaadanud

Soodus

Tuuli Mathisen

Suupisted

9,00 

19,90 

Tõnu Õnnepalu

Klaasveranda

17,40 

Ilse Metsamaa, Kertu Lukas, ...

Vorsti tegemise raamat

24,20 

Soodus

Kaido Tiigisoon

Kus pingviinid ei laula

3,00 

19,30 

Soodus

Kaur Alttoa

101 Eesti pühakoda

7,00 

19,30 

Epp Moks, Harri Valdmann, ...

Eesti imetajad

19,90 

Soodus

Andra Kalda

Piparkoogimaitseline

9,00 

17,40 

Vladimir Juškin

Peaministri nõuniku päevik

Aprill 1990 - jaanuar 1992

27,00 

Soodus

Sandra Sentjurin

Tervislikult maiustades

Taimsed magustoidud ja reisijutud kõrbest

3,00 

24,20 

Koostanud Risto Järv

Metsavaimu heategu

Sada eesti muinasjuttu metsast ja meist

19,90