Tänapäevane Eesti köök

Sisu tutvustus

Meie toidulaud on võrreldes saja aasta taguse ajaga tundmatuseni muutunud, nagu on muutunud ka toitumisharjumused, tehnoloogiad ja toorained. Toiduakadeemia algatatud konkursiga „Eesti uus rahvustoit“ sooviti panna uuesti kirja vanad ja unustatud retseptid, kuid nüüdisaegses võtmes. Põnevatest kooslustest pälvib tähelepanu, et verivorst sobib suurepäraselt kokku rabarberiga, verikäkk suvikõrvitsaga, kilu hernepüreega ning meie armastatud must leib on leidnud tee ka magustoitudesse ja suppidesse.
„Raamat, mille tagakaant sa hetkel vaatad, koondab endas retsepte, mis on viimase kümne aasta jooksul Toiduakadeemias läbi kokatud. On lihtsamaid roogasid, on raskemaid retsepte, on koduperenaise kokandust ja tipprestoranide menüüpärleid. Loomulikult ei mahtunud siia kõikide Toiduakadeemia kokk-koolitajate retseptid ega ka kõik konkursi „Eesti uus rahvustoit“ road. Valisime siia vaid parimatest parimaid ja kokku saime 100 retsepti, mis on Toiduakadeemia kingitus Eestimaa sajandaks sünnipäevaks.”
Tarvo Kullama
Toiduakadeemia peakokk

Detailne info

Teised on vaadanud

Jeremy Pang

Lihtne Hiina köögi kursus

21,25 

Soodus

Mart Kadastik

Kevad saabub sügisel

Esimene raamat

7,00 

17,65 

Kristina Efert

Supp

Külm. Soe. Soolane. Magus

19,95 

Soodus

Andra Kalda

Piparkoogimaitseline

5,00 

17,40 

Soodus

Anneli Kõiv

Kõik mahlaks!

6,00 

19,30 

David Williams

Veinimaailm

Veinimaitsmise lühikursus

19,90 

Toomas Tiivel

Ehe rõõm

Konjakid, armanjakid, grapad ja muud brändid

21,57 

Tuuli Mathisen

Kapsaroad

Põnevaid toite erinevatest kapsastest

19,30 

Koostanud Risto Järv

Metsavaimu heategu

Sada eesti muinasjuttu metsast ja meist

19,90 

Eva Pärtel

Küpsetaja käsiraamat

22,25