Soodus

Tänapäevane Eesti köök

Sisu tutvustus

Meie toidulaud on võrreldes saja aasta taguse ajaga tundmatuseni muutunud, nagu on muutunud ka toitumisharjumused, tehnoloogiad ja toorained. Toiduakadeemia algatatud konkursiga „Eesti uus rahvustoit“ sooviti panna uuesti kirja vanad ja unustatud retseptid, kuid nüüdisaegses võtmes. Põnevatest kooslustest pälvib tähelepanu, et verivorst sobib suurepäraselt kokku rabarberiga, verikäkk suvikõrvitsaga, kilu hernepüreega ning meie armastatud must leib on leidnud tee ka magustoitudesse ja suppidesse.
„Raamat, mille tagakaant sa hetkel vaatad, koondab endas retsepte, mis on viimase kümne aasta jooksul Toiduakadeemias läbi kokatud. On lihtsamaid roogasid, on raskemaid retsepte, on koduperenaise kokandust ja tipprestoranide menüüpärleid. Loomulikult ei mahtunud siia kõikide Toiduakadeemia kokk-koolitajate retseptid ega ka kõik konkursi „Eesti uus rahvustoit“ road. Valisime siia vaid parimatest parimaid ja kokku saime 100 retsepti, mis on Toiduakadeemia kingitus Eestimaa sajandaks sünnipäevaks.”
Tarvo Kullama
Toiduakadeemia peakokk

Detailne info

Teised on vaadanud

Soodus

Kristina Efert

Supp

Külm. Soe. Soolane. Magus

9,00 

19,95 

Soodus

Tõnu Õnnepalu

Flandria päevik

12,18 

17,40 

Soodus

Klassikaline hiina köök

Ehtsad idamaised road

5,00 

16,00 

Soodus

Juta Raudnask

Tervislikud õlid ja äädikad

Teejuht põnevate maitsete maailma

13,51 

19,30 

Soodus

Tuuli Mathisen

Kapsaroad

Põnevaid toite erinevatest kapsastest

13,51 

19,30 

Soodus

Margit Härma

Köögiviljarikkad road ehk kuidas küpsetada trooja hobust

13,93 

19,90 

Soodus

J. K. Rowling

Harry Potter ja saladuste kamber. II osa

11,83 

16,90 

Soodus

Raisa Cacciatore

Laste seksuaalkasvatus

Käsiraamat vanematele

7,90 

19,90 

Soodus

Jocasta Innes

Maaköök

16,91 

24,15 

Soodus

Koostanud Peep Ilmet

Jõulusalmik

8,75 

12,50