Tänapäevane Eesti köök

Sisu tutvustus

Meie toidulaud on võrreldes saja aasta taguse ajaga tundmatuseni muutunud, nagu on muutunud ka toitumisharjumused, tehnoloogiad ja toorained. Toiduakadeemia algatatud konkursiga „Eesti uus rahvustoit“ sooviti panna uuesti kirja vanad ja unustatud retseptid, kuid nüüdisaegses võtmes. Põnevatest kooslustest pälvib tähelepanu, et verivorst sobib suurepäraselt kokku rabarberiga, verikäkk suvikõrvitsaga, kilu hernepüreega ning meie armastatud must leib on leidnud tee ka magustoitudesse ja suppidesse.
„Raamat, mille tagakaant sa hetkel vaatad, koondab endas retsepte, mis on viimase kümne aasta jooksul Toiduakadeemias läbi kokatud. On lihtsamaid roogasid, on raskemaid retsepte, on koduperenaise kokandust ja tipprestoranide menüüpärleid. Loomulikult ei mahtunud siia kõikide Toiduakadeemia kokk-koolitajate retseptid ega ka kõik konkursi „Eesti uus rahvustoit“ road. Valisime siia vaid parimatest parimaid ja kokku saime 100 retsepti, mis on Toiduakadeemia kingitus Eestimaa sajandaks sünnipäevaks.”
Tarvo Kullama
Toiduakadeemia peakokk

Detailne info

Teised on vaadanud

Epp Moks, Harri Valdmann, ...

Eesti imetajad

19,90 

Jeremy Pang

Lihtne Hiina köögi kursus

21,25 

Soodus

Andra Kalda

Piparkoogimaitseline

9,00 

17,40 

Tõnu Õnnepalu

Flandria päevik

15,85 

Sofi Oksanen

Puhastus

18,35 

Soodus

Thomas Salumets

Kujuneda sunnita

Mõistmaks Jaan Kaplinskit

3,00 

17,40 

Ilse Metsamaa, Kertu Lukas, ...

Vorsti tegemise raamat

24,20 

Soodus

Koostanud Risto Järv

Metsavaimu heategu

Sada eesti muinasjuttu metsast ja meist

9,00 

19,90 

Kristi Piiper

Tõde või tegu

Stella

14,45 

Estonian cuisine

Traditional and modern recipes

16,40