Tänapäevane Eesti köök

22,90 

Sisu tutvustus

Meie toidulaud on võrreldes saja aasta taguse ajaga tundmatuseni muutunud, nagu on muutunud ka toitumisharjumused, tehnoloogiad ja toorained. Toiduakadeemia algatatud konkursiga „Eesti uus rahvustoit“ sooviti panna uuesti kirja vanad ja unustatud retseptid, kuid nüüdisaegses võtmes. Põnevatest kooslustest pälvib tähelepanu, et verivorst sobib suurepäraselt kokku rabarberiga, verikäkk suvikõrvitsaga, kilu hernepüreega ning meie armastatud must leib on leidnud tee ka magustoitudesse ja suppidesse.
„Raamat, mille tagakaant sa hetkel vaatad, koondab endas retsepte, mis on viimase kümne aasta jooksul Toiduakadeemias läbi kokatud. On lihtsamaid roogasid, on raskemaid retsepte, on koduperenaise kokandust ja tipprestoranide menüüpärleid. Loomulikult ei mahtunud siia kõikide Toiduakadeemia kokk-koolitajate retseptid ega ka kõik konkursi „Eesti uus rahvustoit“ road. Valisime siia vaid parimatest parimaid ja kokku saime 100 retsepti, mis on Toiduakadeemia kingitus Eestimaa sajandaks sünnipäevaks.”
Tarvo Kullama
Toiduakadeemia peakokk

Detailne info

Teised on vaadanud

Tiina Kuuler

Koduveini aabits

Viies, oluliselt täiendatud trükk

19,90 

Soodus

Ann Ideon, Gabriela Liivamägi

Boheemlaste köök

7,90 

13,90 

Kristina Efert

Hakkliha

21,35 

Soodus

Heidi Vihma

Koduköögi meistriklass 2

Toit&Trend kokaraamat

7,90 

14,90 

Soodus

Toomas Tiivel

Ehe rõõm

Konjakid, armanjakid, grapad ja muud brändid

7,00 

21,57 

Andra Kalda

Ahjupanniroad

23,90 

Jocasta Innes

Maaköök

24,15 

Soodus

Nadežda Kaarma

Nadja väike koogiabi

7,00 

12,90 

Soodus

Heidi Vihma

Setost saarteni

Eesti perede lemmikretseptid

9,90 

14,90 

Kristina Efert, Tiit Efert

Eesti maitsed

22,90