Tänapäevane Eesti köök

22,90 

Sisu tutvustus

Meie toidulaud on võrreldes saja aasta taguse ajaga tundmatuseni muutunud, nagu on muutunud ka toitumisharjumused, tehnoloogiad ja toorained. Toiduakadeemia algatatud konkursiga „Eesti uus rahvustoit“ sooviti panna uuesti kirja vanad ja unustatud retseptid, kuid nüüdisaegses võtmes. Põnevatest kooslustest pälvib tähelepanu, et verivorst sobib suurepäraselt kokku rabarberiga, verikäkk suvikõrvitsaga, kilu hernepüreega ning meie armastatud must leib on leidnud tee ka magustoitudesse ja suppidesse.
„Raamat, mille tagakaant sa hetkel vaatad, koondab endas retsepte, mis on viimase kümne aasta jooksul Toiduakadeemias läbi kokatud. On lihtsamaid roogasid, on raskemaid retsepte, on koduperenaise kokandust ja tipprestoranide menüüpärleid. Loomulikult ei mahtunud siia kõikide Toiduakadeemia kokk-koolitajate retseptid ega ka kõik konkursi „Eesti uus rahvustoit“ road. Valisime siia vaid parimatest parimaid ja kokku saime 100 retsepti, mis on Toiduakadeemia kingitus Eestimaa sajandaks sünnipäevaks.”
Tarvo Kullama
Toiduakadeemia peakokk

Detailne info

Teised on vaadanud

Soodus

Tuuli Mathisen

Suupisted

9,00 

19,90 

Soodus

Toomas Tiivel

Ehe rõõm

Konjakid, armanjakid, grapad ja muud brändid

7,00 

21,57 

Klassikaline hiina köök

Ehtsad idamaised road

Koostanud Risto Järv

Metsavaimu heategu

Sada eesti muinasjuttu metsast ja meist

19,90 

Andra Kalda

Ahjupanniroad

23,90 

Eva Pärtel

Küpsetaja käsiraamat

23,90 

Thomas Salumets

Kujuneda sunnita

Mõistmaks Jaan Kaplinskit

17,40 

Ilse Metsamaa, Kertu Lukas, ...

Vorsti tegemise raamat

24,20 

Tõnu Õnnepalu

Flandria päevik

15,85 

Soodus

Tiit Leito

Maakillud meres.

Eesti väikesaared

13,00 

29,00