Toit loodusest

Tervislikke toidutaimi õuelt, niidult ja metsast

Sinikka Piippo

Sisu tutvustus

Söögiks, raviks või toidu maitsestamiseks kõlblikke taimi on põhjamaa looduses sadu liike. Kultuurtaimedega võrreldes on neis rohkem tervislikke toimeaineid. Raamatus räägitakse üksikasjalikult, mida looduslikes toidutaimedes sisalduvaist toimeaineist teatakse ja kuidas need meie tervist mõjutavad. Seda aspekti ei ole teistes loodustoidutaimi käsitlevais raamatuis nii põhjalikult käsitletud.
Lisaks uurimustulemuste ja toimeainete tutvustamisele käsitletakse ka taimede kogumist, säilitamist, kasutamist ja ravitoimet.
Sinikka Piippo on Helsingi ülikooli botaanikaprofessor. Samalt autorilt on eesti keeles varem ilmunud „Meelte ja tunnete taimed” (2007), „Taimede varjatud vägi” (2011) ja „Meele ja mõistuse toidud” (2016).

Detailne info

Teised on vaadanud

Soodus

Katherine McGuire

Asjad, mida iga taimetoitlane peaks teadma

5,00 

12,50 

Soodus

Theodore Zeldin

Elu varjatud rõõmud

5,00 

21,25 

Bernadette Fisers

Väike raamat suurest kaalulangetamisest

15,40 

Giulia Enders

Võluv soolestik

Kogu tõde ühe alahinnatud elundi kohta

17,90 

Thomas Erikson

Idioodid minu ümber

Kuidas mõista ennast ja teisi

21,90 

Soodus

Esmaabi käsiraamat

Ajakohased ja usaldusväärsed põhiteadmised ja oskused

7,00 

19,90 

Claudia Ritter

Looduslikud antibiootikumid

Haiguste ravimine ja ennetamine droogide, ürtide ja vürtsidega

19,90 

Rudi Westendorp

Elada vanaks, tundmata end vanana

22,90 

Lori Reid

Tervis käejoontel

Käte analüüs heaolu saavutamiseks

19,30 

Soodus

Arlene K. Unger

Rahu

50 meelerahu- ja lõdvestusharjutust stressi vastu

5,00 

18,35