Vorsti tegemise raamat

Ilse Metsamaa, Kertu Lukas, Renee Altrov

Sisu tutvustus

Omal käel vorstivalmistamise eelis on see, et saad ise valida parima tooraine ja endale sobivad maitsed. Vorstivalmistamine võib olla ka sotsiaalne tegevus – sõpradega koos on tore ette võtta suurem vorstitegu ning katsetada eri tekstuure ja maitseid. Ja kui põhitõed on selged, võib igaüks valmistada oma lemmikvorsti.

Raamatus jagavad autorid oma tähelepanekuid ja aja jooksul lihvitud oskusi vorstide valmistamisel. Kuidas valida toorainet ja kust seda hankida, millised on erinevad tehnikad ja palju muud. Kuidas valmistada ahjuvorste, toorvorste, suitsuvorste, rupskivorste, verivorste, keeduvorste ning vinnutatud vorste.

Igaühest võib saada vorstimeister!

Detailne info

Teised on vaadanud

Tuuli Mathisen

Kapsaroad

Põnevaid toite erinevatest kapsastest

19,30 

Tuuli Mathisen

Suupisted

19,90 

Soodus

Andra Kalda

Piparkoogimaitseline

9,00 

17,40 

Soodus

Liina Karron, Piret Õunapuu

Nii meil jõulud tuppa toodi

5,00 

17,60 

Jeremy Pang

Lihtne Hiina köögi kursus

21,25 

Soodus

Koostanud Ene Ojaveski

Telekokk Jazz ja tema inimesed

Kaasteeliste meenutusi

13,00 

26,90 

Kristina Efert, Tiit Efert

Eesti maitsed

22,90 

Kristina Efert

Hakkliha

21,35 

Soodus

David Williams

Veinimaailm

Veinimaitsmise lühikursus

7,00 

19,90 

Kristina Efert

Supp

Külm. Soe. Soolane. Magus

19,95