Vorsti tegemise raamat

Ilse Metsamaa, Kertu Lukas, Renee Altrov

24,20 

Sisu tutvustus

Omal käel vorstivalmistamise eelis on see, et saad ise valida parima tooraine ja endale sobivad maitsed. Vorstivalmistamine võib olla ka sotsiaalne tegevus – sõpradega koos on tore ette võtta suurem vorstitegu ning katsetada eri tekstuure ja maitseid. Ja kui põhitõed on selged, võib igaüks valmistada oma lemmikvorsti.

Raamatus jagavad autorid oma tähelepanekuid ja aja jooksul lihvitud oskusi vorstide valmistamisel. Kuidas valida toorainet ja kust seda hankida, millised on erinevad tehnikad ja palju muud. Kuidas valmistada ahjuvorste, toorvorste, suitsuvorste, rupskivorste, verivorste, keeduvorste ning vinnutatud vorste.

Igaühest võib saada vorstimeister!

Detailne info

Teised on vaadanud

Soodus

Ann Ideon, Gabriela Liivamägi

Boheemlaste köök

7,90 

13,90 

Soodus

Anneli Kõiv

Kõik mahlaks!

5,00 

19,30 

Soodus

Joe Wicks

Lean in 15

Söö rohkem, treeni vähem, püsi heas vormis 15 minuti kavaga

5,00 

21,25 

Soodus

Nadežda Kaarma

Nadja koogid 2

9,90 

12,90 

Jeremy Pang

Lihtne Hiina köögi kursus

21,25 

Eva Pärtel

Küpsetaja käsiraamat

23,90 

Tänapäevane Eesti köök

22,90 

Soodus

Nadežda Kaarma

Nadja väike koogiabi

7,00 

12,90 

Soodus

Angela Laig, Jane Maastik

Kodune leivategu leivaküpsetusmasinaga

5,90 

14,90 

Soodus

Kerlin Ledis

Maitsvalt ulukilihast

Metssiga & põder

7,90 

13,90