Vorsti tegemise raamat

Ilse Metsamaa, Kertu Lukas, Renee Altrov

Sisu tutvustus

Omal käel vorstivalmistamise eelis on see, et saad ise valida parima tooraine ja endale sobivad maitsed. Vorstivalmistamine võib olla ka sotsiaalne tegevus – sõpradega koos on tore ette võtta suurem vorstitegu ning katsetada eri tekstuure ja maitseid. Ja kui põhitõed on selged, võib igaüks valmistada oma lemmikvorsti.

Raamatus jagavad autorid oma tähelepanekuid ja aja jooksul lihvitud oskusi vorstide valmistamisel. Kuidas valida toorainet ja kust seda hankida, millised on erinevad tehnikad ja palju muud. Kuidas valmistada ahjuvorste, toorvorste, suitsuvorste, rupskivorste, verivorste, keeduvorste ning vinnutatud vorste.

Igaühest võib saada vorstimeister!

Detailne info

Teised on vaadanud

Tänapäevane Eesti köök

22,90 

Tuuli Mathisen

Kapsaroad

Põnevaid toite erinevatest kapsastest

19,30 

Koostanud Ene Ojaveski

Telekokk Jazz ja tema inimesed

Kaasteeliste meenutusi

26,90 

Eva Pärtel

Küpsetaja käsiraamat

22,25 

Jocasta Innes

Maaköök

24,15 

Soodus

Kristina Efert, Tiit Efert

Eesti maitsed

7,00 

22,90 

Kristina Efert

Hakkliha

21,35 

Soodus

Liina Karron, Piret Õunapuu

Nii meil jõulud tuppa toodi

5,00 

17,60 

Estonian cuisine

Traditional and modern recipes

16,40 

Soodus

David Williams

Veinimaailm

Veinimaitsmise lühikursus

7,00 

19,90