Vorsti tegemise raamat

Ilse Metsamaa, Kertu Lukas, Renee Altrov

24,20 

Sisu tutvustus

Omal käel vorstivalmistamise eelis on see, et saad ise valida parima tooraine ja endale sobivad maitsed. Vorstivalmistamine võib olla ka sotsiaalne tegevus – sõpradega koos on tore ette võtta suurem vorstitegu ning katsetada eri tekstuure ja maitseid. Ja kui põhitõed on selged, võib igaüks valmistada oma lemmikvorsti.

Raamatus jagavad autorid oma tähelepanekuid ja aja jooksul lihvitud oskusi vorstide valmistamisel. Kuidas valida toorainet ja kust seda hankida, millised on erinevad tehnikad ja palju muud. Kuidas valmistada ahjuvorste, toorvorste, suitsuvorste, rupskivorste, verivorste, keeduvorste ning vinnutatud vorste.

Igaühest võib saada vorstimeister!

Detailne info

Teised on vaadanud

Soodus

Kerlin Ledis

Maitsvalt ulukilihast

Metssiga & põder

7,90 

13,90 

Soodus

Katrin Luke

Korilase aastaring

9,90 

15,90 

Margit Aedla

Hullult hõrgud hoidised

135 võimalust saak tallele panna

23,90 

Soodus

Angela Laig, Jane Maastik

Kodune leivategu leivaküpsetusmasinaga

5,90 

14,90 

Soodus

Nadežda Kaarma

Nadja väike koogiabi

7,00 

12,90 

Soodus

Age Viimsalu

Sahver

Külmutamine, kuivatamine, pastöriseerimine ...

5,90 

14,90 

Eva Pärtel

Küpsetaja käsiraamat

23,90 

Kristina Efert, Tiit Efert

Eesti maitsed

22,90 

Tuuli Mathisen

Kapsaroad

Põnevaid toite erinevatest kapsastest

19,30 

Soodus

Sandra Sentjurin

Tervislikult maiustades

Taimsed magustoidud ja reisijutud kõrbest

3,00 

24,20