Vorsti tegemise raamat

Ilse Metsamaa, Kertu Lukas, Renee Altrov

24,20 

Sisu tutvustus

Omal käel vorstivalmistamise eelis on see, et saad ise valida parima tooraine ja endale sobivad maitsed. Vorstivalmistamine võib olla ka sotsiaalne tegevus – sõpradega koos on tore ette võtta suurem vorstitegu ning katsetada eri tekstuure ja maitseid. Ja kui põhitõed on selged, võib igaüks valmistada oma lemmikvorsti.

Raamatus jagavad autorid oma tähelepanekuid ja aja jooksul lihvitud oskusi vorstide valmistamisel. Kuidas valida toorainet ja kust seda hankida, millised on erinevad tehnikad ja palju muud. Kuidas valmistada ahjuvorste, toorvorste, suitsuvorste, rupskivorste, verivorste, keeduvorste ning vinnutatud vorste.

Igaühest võib saada vorstimeister!

Detailne info

Teised on vaadanud

Jeremy Pang

Lihtne Hiina köögi kursus

21,25 

Soodus

Katrin Luke

Korilase aastaring

9,90 

15,90 

Olia Hercules

Suveköögid

Retsepte ja mälestusi igast Ukraina nurgast

29,90 

Soodus

Angela Laig, Jane Maastik

Kodune leivategu leivaküpsetusmasinaga

5,90 

14,90 

Jocasta Innes

Maaköök

24,15 

Soodus

Nadežda Kaarma

Nadja väike koogiabi

7,00 

12,90 

Kristina Efert, Tiit Efert

Eesti maitsed

22,90 

Soodus

Nadežda Kaarma

Nadja Viinis

5,90 

12,00 

Soodus

Kristina Efert

Supp

Külm. Soe. Soolane. Magus

9,00 

19,95 

Soodus

Anneli Kõiv

Kõik mahlaks!

5,00 

19,30