Vorsti tegemise raamat

Ilse Metsamaa, Kertu Lukas, Renee Altrov

24,20 

Sisu tutvustus

Omal käel vorstivalmistamise eelis on see, et saad ise valida parima tooraine ja endale sobivad maitsed. Vorstivalmistamine võib olla ka sotsiaalne tegevus – sõpradega koos on tore ette võtta suurem vorstitegu ning katsetada eri tekstuure ja maitseid. Ja kui põhitõed on selged, võib igaüks valmistada oma lemmikvorsti.

Raamatus jagavad autorid oma tähelepanekuid ja aja jooksul lihvitud oskusi vorstide valmistamisel. Kuidas valida toorainet ja kust seda hankida, millised on erinevad tehnikad ja palju muud. Kuidas valmistada ahjuvorste, toorvorste, suitsuvorste, rupskivorste, verivorste, keeduvorste ning vinnutatud vorste.

Igaühest võib saada vorstimeister!

Detailne info

Teised on vaadanud

Soodus

Andra Kalda

Piparkoogimaitseline

9,00 

17,40 

Soodus

Sandra Sentjurin

Tervislikult maiustades

Taimsed magustoidud ja reisijutud kõrbest

3,00 

24,20 

Tänapäevane Eesti köök

22,90 

Soodus

Toomas Tiivel

Ehe rõõm

Konjakid, armanjakid, grapad ja muud brändid

7,00 

21,57 

Jeremy Pang

Lihtne Hiina köögi kursus

21,25 

Soodus

Joe Wicks

Lean in 15

Söö rohkem, treeni vähem, püsi heas vormis 15 minuti kavaga

5,00 

21,25 

Soodus

Kristina Efert, Tiit Efert

Eesti maitsed

7,00 

22,90 

Soodus

Tuuli Mathisen

Kapsaroad

Põnevaid toite erinevatest kapsastest

7,00 

19,30 

Soodus

Koostanud Ene Ojaveski

Telekokk Jazz ja tema inimesed

Kaasteeliste meenutusi

13,00 

26,90 

Soodus

Tuuli Mathisen

Suupisted

9,00 

19,90