1 2 3 4 5

Vorsti tegemise raamat

Ilse Metsamaa, Kertu Lukas, Renee Altrov

24,20 

Sisu tutvustus

Omal käel vorstivalmistamise eelis on see, et saad ise valida parima tooraine ja endale sobivad maitsed. Vorstivalmistamine võib olla ka sotsiaalne tegevus – sõpradega koos on tore ette võtta suurem vorstitegu ning katsetada eri tekstuure ja maitseid. Ja kui põhitõed on selged, võib igaüks valmistada oma lemmikvorsti.

Raamatus jagavad autorid oma tähelepanekuid ja aja jooksul lihvitud oskusi vorstide valmistamisel. Kuidas valida toorainet ja kust seda hankida, millised on erinevad tehnikad ja palju muud. Kuidas valmistada ahjuvorste, toorvorste, suitsuvorste, rupskivorste, verivorste, keeduvorste ning vinnutatud vorste.

Igaühest võib saada vorstimeister!

Detailne info

Teised on vaadanud

Jeremy Pang

Lihtne Hiina köögi kursus

1 2 3 4 5

21,25 

Soodus

Martin Hanson, Tuuli Mathisen

Sahver

Joogid

1 2 3 4 5

5,90 

14,90 

Suure õhtusöögi kokaraamat

1 2 3 4 5

23,90 

Soodus

Kerlin Ledis

Maitsvalt ulukilihast

Metssiga & põder

1 2 3 4 5

7,90 

13,90 

Andra Kalda

Ahjupanniroad

1 2 3 4 5

23,90 

Lia Virkus, Madli Metsar, ...

Hernest omletti!?

Vanad head ja uued põnevad retseptid veganversioonis

1 2 3 4 5

26,90 

Soodus

Anneli Kõiv

Kõik mahlaks!

1 2 3 4 5

5,00 

19,30 

Estonian cuisine

Traditional and modern recipes

1 2 3 4 5

16,40 

Soodus

Nadežda Kaarma

Nadja koogid

1 2 3 4 5

9,90 

12,90 

Kristina Efert

Hakkliha

1 2 3 4 5

21,35