Wend Weis

Priit Kuusk

Sisu tutvustus

Tuntud telemehe ja toidufanaatiku Priit Kuuse ehk Wenna telesaade kodumaisest rohumaaveisest on koos kõigi mõtiskluste, kaunite piltidega Eestimaa loodusest ja loomadest ning retseptide ja söögipalvetega jõudnud raamatukaante vahele.

See raamat on veisest ja veiselihast – veise teekonnast meie toidulauale ja kõigist võimalustest, mida veiseliha pakub. Iga tüki jaoks on oma roog ning Eesti parimate kokkade näpunäidete järgi ongi üles tähendatud retseptid imeliste toitude valmistamiseks veise seljast ja sabast, kaelast ja abast, maksast ja südamest, steigist rääkimata.

Retseptid, kuidas teha roogasid, mis suure tõenäosusega tekitavad ka kõige radikaalsemal taimetoitlasel tingimatu refleksi. Teid on hoiatatud!

 

Detailne info

Teised on vaadanud

Estonian cuisine

Traditional and modern recipes

16,40 

Jocasta Innes

Maaköök

24,15 

Soodus

Heidi Vihma

Setost saarteni

Eesti perede lemmikretseptid

9,90 

14,90 

Soodus

Nadežda Kaarma

Nadja Viinis

5,90 

12,00 

Soodus

Toomas Tiivel

Ehe rõõm

Konjakid, armanjakid, grapad ja muud brändid

7,00 

21,57 

Jeremy Pang

Lihtne Hiina köögi kursus

21,25 

Soodus

Angela Laig, Jane Maastik

Kodune leivategu leivaküpsetusmasinaga

5,90 

14,90 

Soodus

Sandra Sentjurin

Tervislikult maiustades

Taimsed magustoidud ja reisijutud kõrbest

3,00 

24,20 

Soodus

Ann Ideon, Gabriela Liivamägi

Boheemlaste köök

7,90 

13,90 

Margit Aedla

Hullult hõrgud hoidised

135 võimalust saak tallele panna

23,90