Wend Weis

Priit Kuusk

Sisu tutvustus

Tuntud telemehe ja toidufanaatiku Priit Kuuse ehk Wenna telesaade kodumaisest rohumaaveisest on koos kõigi mõtiskluste, kaunite piltidega Eestimaa loodusest ja loomadest ning retseptide ja söögipalvetega jõudnud raamatukaante vahele.

See raamat on veisest ja veiselihast – veise teekonnast meie toidulauale ja kõigist võimalustest, mida veiseliha pakub. Iga tüki jaoks on oma roog ning Eesti parimate kokkade näpunäidete järgi ongi üles tähendatud retseptid imeliste toitude valmistamiseks veise seljast ja sabast, kaelast ja abast, maksast ja südamest, steigist rääkimata.

Retseptid, kuidas teha roogasid, mis suure tõenäosusega tekitavad ka kõige radikaalsemal taimetoitlasel tingimatu refleksi. Teid on hoiatatud!

 

Detailne info

Teised on vaadanud

Soodus

Nadežda Kaarma

Nadja koogid

9,90 

12,90 

Soodus

Age Viimsalu

Sahver

Külmutamine, kuivatamine, pastöriseerimine ...

5,90 

14,90 

Jeremy Pang

Lihtne Hiina köögi kursus

21,25 

Andra Kalda

Ahjupanniroad

23,90 

Soodus

Martin Hanson, Tuuli Mathisen

Sahver

Joogid

5,90 

14,90 

Soodus

Kristina Efert

Supp

Külm. Soe. Soolane. Magus

9,00 

19,95 

Soodus

Anni Arro

Toidupäevik

7,90 

9,00 

Soodus

Ann Ideon, Gabriela Liivamägi

Boheemlaste köök

7,90 

13,90 

Olia Hercules

Suveköögid

Retsepte ja mälestusi igast Ukraina nurgast

29,90 

Soodus

Nadežda Kaarma

Nadja väike koogiabi

7,00 

12,90