Raamat sobib kõigile, kellele inimeste pildistamine huvi pakub, olenemata tasemest või tehnikast, mida selleks kasutada. On peatükke, mille sügavam mõõde võib kohale jõuda alles pärast pikemat harjutamist, ja on lihtsaid peatükke, mis kordavad üle selliseid baasteadmisi nagu kompositsioon ja värviteooria. Iga lehepaar pakub ühe peatüki, mis koosneb fotost, teooriast ning pildi kirjeldusest ja selle tehnilistest […]
Raamat õpetab samm-sammult, kuidas valmistada pärmi-, juuretise-, mure-, puru-, leht-, biskviit- ja keedutainast ning toorjuustukooke ja beseeküpsetisi. Peamiselt sisaldab see magusate küpsetiste retsepte, kuid peaaegu iga tainaliigi kohta on toodud ka üks soolane küpsetis. Lisaks leiab nippe ja soovitusi, kuidas tainategu paremini õnnestuks või mil moel retsepti põnevamaks muuta. „Soovin, et klassika tõuseks üha enam […]
„Lihtsas Hiina köögi kursuses” toob Aasia kokakunstile orienteeritud School of Wok’i asutaja Jeremy Pang autentsed Hiina maitsed sinu kodukööki. Raamatus on üksikasjalik ülevaade Hiina köögi kõigist olulistest tahkudest ja tehnikatest. Iga retsept on kirja pandud detailideni täpsete juhiste ning isiklike kogemustega vürtsitatud tähelepanekutega. Raskemini leitavate koostisainete asemel on välja pakutud ka midagi kättesaadavamat. Paljudele traditsioonilistele […]
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega.Nõustun