Eesti maitsed

Tiit Efert, Kristina Efert

Sisu tutvustus

Eestimaa on põnev ja mitmekesine. Siin leidub nii avastamist ootavaid huvitavaid paiku kui ka igale maanurgale omaseid traditsioone. Selle raamatu autorid läbisid oma avastusretkel üle 5000 kilomeetri Eestimaa teedel, põigates sisse kümnetesse küladesse ja taludesse ning tutvudes sealse eluoluga. Elamused, mida nad teekonnal kogesid, on koos rohkete fotodega koondatud nende kaante vahele.
Eeskätt on see aga toiduraamat, milles tutvustatakse nii Eestis traditsioonilisi kui ka uusi või taasavastatud tooraineid, mida tarbivad ise ka nende kasvatajad ja valmistajad. Kõikide Eestimaa toiduleidude juurde on lisatud retsepte, lihtsaid ideid koduste hõrgutiste valmistamiseks. Raamat on täis maitseelamusi ja muljeid, üllatusi ja äratundmisrõõmu.

Detailne info
Arvustus
Raadio Elmar

Autorid raadio Elmar saates “Ärka kaunis maa!” (alates 32 min)

Loe tervet arvustust


Teised on vaadanud

Tänapäevane Eesti köök

22,90 

Mari-Liis Ilover, Anneli Kõiv

GK kokaraamat

Veresuhkrutaset reguleerivad toidud

21,25 

Nichola Fletcher

Suur liha kokaraamat

28,00 

Andra Kalda

Piparkoogimaitseline

17,40 

Tuuli Mathisen

Suupisted

19,90 

Lihtne kokkamine

501 retsepti eelroogadest magustoitudeni

21,40 

Soodus

Linda Gaylard

Tee

Omadused. Tõmmised. Rituaalid. Retseptid

3,00 

21,90 

Margit Härma

Köögiviljarikkad road ehk kuidas küpsetada trooja hobust

19,90 

Estonian cuisine

Traditional and modern recipes

16,40 

Sandra Vungi

Kodused ja maitsvad taimetoidud

100% taimne

23,80