Köögiviljarikkad road ehk kuidas küpsetada trooja hobust

Margit Härma

Sisu tutvustus

Ärge ehmuge, see raamat ei räägi hobuselihatoitudest, vaid sellest, kuidas valmistada aedvilju nii maitsvalt, et ka kõige skeptilisemad „jänesetoidu“ põlgajad neid meeleldi söövad.
Kõik teavad, et aedviljad on tervislikud. Ometi söövad eestlased palju vähem köögivilja kui teiste maade rahvad. Aga pole hullu! Tervislikku toitu pakkuva kohvikuketi Mamo loojal Margit Härmal on mitmeid nippe ja kavalaid nõkse, kuidas olukorda lahendada. Kõige tõhusamaks salarelvaks on seejuures imehead maitsed!
Raamatu esimesest osast leiab lugeja toidud, kus köögivilju on lisatud roogadesse nii, et nende maitsed domineerima ei hakkaks. Teises peatükis on retseptid aedviljadega harjunud sööjatele ja kolmandas autori pere lemmiktaimetoidud. Ja siis veel valik kastmeid ja muud head-paremat. Juurde on lisatud ka siinsetes retseptides kõige sagedamini esinevate köögiviljade tutvustused, kus leidub nii praktilisi nõuandeid kui ka Tervise Arengu Instituudi selgitusi, miks üks või teine vili kasulik on.

Detailne info

Teised on vaadanud

Soodus

Nichola Fletcher

Suur liha kokaraamat

17,00 

28,00 

Soodus

Kadi Toompere

Rõõm ja tervis kooskokkamisest

3,00 

19,60 

Silja Luide

10 jahu soolastes ja magusates küpsetistes

Soodus

Jessica Nadel

Roheline 24/7

7,00 

23,20 

Soodus

Joe Wicks

LEAN IN 15

Söö rohkem, treeni vähem, püsi heas vormis 15 minuti kavaga

7,00 

21,25 

Mari-Liis Ilover, Anneli Kõiv

GK kokaraamat

Veresuhkrutaset reguleerivad toidud

21,25 

Soodus

David Perlmutter

Jahupea

Üllatav tõde aju "vaiksete hävitajate" nisu, süsivesikute ja suhkru kohta

17,76 

22,20 

Ülle Hõbemägi, Eva-Liisa Kaaristo

GK - teadliku toitumise alustala

Raamat kaalulangetamisest ja glükeemilise kontrolli meetodist

23,20 

Soodus

Estonian cuisine

Traditional and modern recipes

7,00 

16,40 

Soodus

Toomas Tiivel

Ehe rõõm

Konjakid, armanjakid, grapad ja muud brändid

7,00 

21,57