Kuld Lõwi ja Kultase ajal

Tallinna restoranikultuuri ajalugu 1918-1940

Kalervo Hovi

Sisu tutvustus

Turu ülikooli ajalooprofessori põhjalik ülevaade Tallinna restorani- ja kohvikukultuurist kahe maailmasõja vahelises Eestis annab põhjaliku pildi meie joomis- ja söömiskommetest ning olulisematest restoranidest, kabareedest ja kohvikutest. Autor on kasutanud laialdast allikmaterjali: arhiividokumente, ajakirjandust ja kaasaegsete sageli värvikaid detaile sisaldavaid mälestusi. Raamat laseb mõista Eesti toonase restoranikultuuri kõrget taset ja kirevust, mis tegi Tallinnast soomlaste ja mitte ainult soomlaste paradiisi juba 1920. aastatel. Teose eestikeelne väljaanne on kaunilt kujundatud ja rikkalikult illustreeritud omaaegsete fotodega.

Detailne info

Teised on vaadanud

Soodus

Ville Kivimäki

Murdunud meeled

Soome sõdurid lahingus 1939-1945

7,00 

27,10 

Kaspar Kolk

Rooma kirjanduse antoloogia

9,90 

Jean-Pierre Minaudier

Grammatika ülistus

14,45 

Bertrand Russell

Filosoofia probleemid

17,40 

Clarissa Pinkola Estes

Naised, kes jooksevad huntidega

Müüte ja pajatusi ürgnaise arhetüübist

25,15 

koostanud Marek Tamm

Keskaja kirjanduse antoloogia

1. köide: ladinakeelne kirjandus

19,90 

Tõnu Tuulas, Tiit Lääne

Jäähoki eestis ja maailmas.

Säravad tähed ja olulised hetked

3,90 

Stefan Klein

Loomise päevikud

Suurest paugust kloonitud inimeseni

19,30 

Soodus

Simon Sebag Montefiore

Jeruusalemm

Biograafia

19,00 

34,50 

Michel Foucault

Sõnad ja asjad

Inimteaduste arheoloogia

19,30