Soodus

Kuld Lõwi ja Kultase ajal

Tallinna restoranikultuuri ajalugu 1918-1940

Kalervo Hovi

Sisu tutvustus

Turu ülikooli ajalooprofessori põhjalik ülevaade Tallinna restorani- ja kohvikukultuurist kahe maailmasõja vahelises Eestis annab põhjaliku pildi meie joomis- ja söömiskommetest ning olulisematest restoranidest, kabareedest ja kohvikutest. Autor on kasutanud laialdast allikmaterjali: arhiividokumente, ajakirjandust ja kaasaegsete sageli värvikaid detaile sisaldavaid mälestusi. Raamat laseb mõista Eesti toonase restoranikultuuri kõrget taset ja kirevust, mis tegi Tallinnast soomlaste ja mitte ainult soomlaste paradiisi juba 1920. aastatel. Teose eestikeelne väljaanne on kaunilt kujundatud ja rikkalikult illustreeritud omaaegsete fotodega.

Detailne info

Teised on vaadanud

Michel Foucault

Sõnad ja asjad

Inimteaduste arheoloogia

19,30 

Mart Laar

Sinimäed 1944

II maailmasõja lahingud Kirde-Eestis

17,60 

Seppo Zetterberg

Rändajad Soome sillal

25,15 

Bertrand Russell

Filosoofia probleemid

17,40 

Soodus

Helen Rappaport

Revolutsiooni küüsis

14,50 

25,15 

Rokikroonikad

Ülevaade maailma 250 mõjukaimast rokiartistist

32,90 

Soodus

Toomas Hendrik Ilves

Suurem Eesti

Valik presidendikõnesid ja -kirjutisi 2006-2011

2,90 

15,90 

Kaspar Kolk

Rooma kirjanduse antoloogia

9,90 

Robert Service

Külma sõja lõpp

1985-1991

33,90 

Donald Davidson

Põhjuslikkus, tõlgendus ja teadmine

Valitud filosoofilised artiklid

26,50