Soodus

Kuld Lõwi ja Kultase ajal

Tallinna restoranikultuuri ajalugu 1918-1940

Kalervo Hovi

Sisu tutvustus

Turu ülikooli ajalooprofessori põhjalik ülevaade Tallinna restorani- ja kohvikukultuurist kahe maailmasõja vahelises Eestis annab põhjaliku pildi meie joomis- ja söömiskommetest ning olulisematest restoranidest, kabareedest ja kohvikutest. Autor on kasutanud laialdast allikmaterjali: arhiividokumente, ajakirjandust ja kaasaegsete sageli värvikaid detaile sisaldavaid mälestusi. Raamat laseb mõista Eesti toonase restoranikultuuri kõrget taset ja kirevust, mis tegi Tallinnast soomlaste ja mitte ainult soomlaste paradiisi juba 1920. aastatel. Teose eestikeelne väljaanne on kaunilt kujundatud ja rikkalikult illustreeritud omaaegsete fotodega.

Detailne info

Teised on vaadanud

Soodus

Robert Wittman, David Kinney

Kurjuse päevik

9,00 

25,15 

Seppo Zetterberg

Maailma ajalugu

45,50 

Simon Sebag Montefiore

Jeruusalemm

Biograafia

34,50 

Soodus

Rokikroonikad

Ülevaade maailma 250 mõjukaimast rokiartistist

12,00 

32,90 

Mart Laar

Sinimäed 1944

II maailmasõja lahingud Kirde-Eestis

17,60 

Clarissa Pinkola Estes

Naised, kes jooksevad huntidega

Müüte ja pajatusi ürgnaise arhetüübist

25,15 

Seppo Zetterberg

Rändajad Soome sillal

25,15 

Soodus

Mart Laar

Eesti suured armastuslood

5,00 

19,30 

Mati Laane

Andekuse geen baltisaksa ja eesti suguvõsades

19,60 

Bertrand Russell

Filosoofia probleemid

17,40