Lihtne Hiina köögi kursus

Jeremy Pang

Sisu tutvustus

„Lihtsas Hiina köögi kursuses” toob Aasia kokakunstile orienteeritud ­School of Wok’i asutaja Jeremy Pang autentsed Hiina maitsed sinu kodukööki.
Raamatus on üksikasjalik ülevaade Hiina köögi kõigist olulistest tahkudest ja tehnikatest. Iga retsept on kirja pandud detailideni täpsete juhiste ning isiklike kogemustega vürtsitatud tähelepanekutega. Raskemini leitavate koostisainete asemel on välja pakutud ka midagi kättesaadavamat. Paljudele traditsioonilistele Hiina retseptidele on antud ebatavaliste koostisainete või kastmete abil uus elu.
Jeremy Pang asutas 2009. aastal Londoni kesklinnas School of Wok’i, millest on tänaseks kujunenud kõrgelt hinnatud ja autasudega pärjatud Aasia toidu kool. Tänu oma erakordsele oskusele anda teadmisi edasi arusaadavalt ja köitvalt pälvis Pang tänapäevase Hiina köögi maailmas kiire tunnustuse. „Hiina köögi kursus” on tema esimene raamat.

Detailne info

Teised on vaadanud

Mari-Liis Ilover, Anneli Kõiv

GK kokaraamat

Veresuhkrutaset reguleerivad toidud

21,25 

Tiit Efert, Kristina Efert

Eesti maitsed

22,90 

Soodus

J. K. Rowling

Harry Potter ja surma vägised

VII osa

7,50 

19,81 

Sandra Vungi

Kodused ja maitsvad taimetoidud

100% taimne

23,80 

Sandra Vungi

Gluteenivabad taimetoidud

21,25 

Margit Härma

Köögiviljarikkad road ehk kuidas küpsetada trooja hobust

19,90 

Kristina Efert

Supp

Külm. Soe. Soolane. Magus

19,95 

Soodus

Adolf Kraan

Paul Erikson

Ühe Narva noormehe seiklused I maailmasõja keerises

3,00 

16,60 

Soodus

Tiit Karuks

101 Eesti spordilugu

7,00 

16,40 

Soodus

Jarmo Valkola

Filmi audiovisuaalne keel

10,00 

19,30