Lihtne Hiina köögi kursus

Jeremy Pang

Sisu tutvustus

„Lihtsas Hiina köögi kursuses” toob Aasia kokakunstile orienteeritud ­School of Wok’i asutaja Jeremy Pang autentsed Hiina maitsed sinu kodukööki.
Raamatus on üksikasjalik ülevaade Hiina köögi kõigist olulistest tahkudest ja tehnikatest. Iga retsept on kirja pandud detailideni täpsete juhiste ning isiklike kogemustega vürtsitatud tähelepanekutega. Raskemini leitavate koostisainete asemel on välja pakutud ka midagi kättesaadavamat. Paljudele traditsioonilistele Hiina retseptidele on antud ebatavaliste koostisainete või kastmete abil uus elu.
Jeremy Pang asutas 2009. aastal Londoni kesklinnas School of Wok’i, millest on tänaseks kujunenud kõrgelt hinnatud ja autasudega pärjatud Aasia toidu kool. Tänu oma erakordsele oskusele anda teadmisi edasi arusaadavalt ja köitvalt pälvis Pang tänapäevase Hiina köögi maailmas kiire tunnustuse. „Hiina köögi kursus” on tema esimene raamat.

Detailne info

Teised on vaadanud

Soodus

Linda Gaylard

Tee

Omadused. Tõmmised. Rituaalid. Retseptid

3,00 

21,90 

Soodus

Piret Õunapuu, Liina Karron

Nii meil jõulud tuppa toodi

5,90 

17,60 

Soodus

Tuuli Mathisen

Suupisted

7,00 

19,90 

Soodus

Kadi Toompere

Rõõm ja tervis kooskokkamisest

3,00 

19,60 

Mari-Liis Ilover, Anneli Kõiv

GK kokaraamat

Veresuhkrutaset reguleerivad toidud

21,25 

Soodus

Toomas Tiivel

Ehe rõõm

Konjakid, armanjakid, grapad ja muud brändid

7,00 

21,57 

Soodus

Juta Raudnask

Tervislikud õlid ja äädikad

Teejuht põnevate maitsete maailma

5,00 

19,30 

Lily Li Hua

Hiina toitumis- ja eluviisi tasakaal

Kaalust alla muistse yin´i ja yang´i filosoofi abil

20,90 

Silja Luide

10 jahu soolastes ja magusates küpsetistes

Soodus

Nichola Fletcher

Suur liha kokaraamat

17,00 

28,00