Suur liha kokaraamat

Nichola Fletcher

Sisu tutvustus

Käesoleva põhjaliku käsiraamatu abil saab teada, kuidas valida kvaliteetset liha ja millised jaotustükid on kõige paremad, kuidas liha oskuslikult töödelda, miks lasta lihal puhata või proovida selle küpsusastet, ning palju muud vajalikku.
Raamatus on lisaks üle 300 kana-, sea-, veise-, lamba- ja ulukiliharetsepti ühes sammsammuliste õpetustega, mille abil õnnestub ka kodukokal saada parim tulemus.
„Suur liha kokaraamat“ on rohkem kui kokaraamat – see on liharoogade austajate piibel.

Detailne info

Teised on vaadanud

Kristina Efert

Supp

Külm. Soe. Soolane. Magus

19,95 

Tuuli Mathisen

Suupisted

19,90 

Tuuli Mathisen

Kapsaroad

Põnevaid toite erinevatest kapsastest

19,30 

Soodus

Lihtne kokkamine

501 retsepti eelroogadest magustoitudeni

6,80 

21,40 

Soodus

Linda Gaylard

Tee

Omadused. Tõmmised. Rituaalid. Retseptid

3,00 

21,90 

Tänapäevane Eesti köök

22,90 

Mari-Liis Ilover, Anneli Kõiv

GK kokaraamat

Veresuhkrutaset reguleerivad toidud

21,25 

Estonian cuisine

Traditional and modern recipes

16,40 

Andra Kalda

Piparkoogimaitseline

17,40 

Juta Raudnask

Tervislikud õlid ja äädikad

Teejuht põnevate maitsete maailma

19,30