Kokaraamatud

Kokaraamatud aitavad lugejal oma köögioskusi täiendada ja lihvida. Eva Pärteli menuraamat „Küpsetaja käsiraamat“ annab ülevaate, kuidas teha erinevaid taignaid, kooke ja küpsetisi. Andra Kalda raamatus „Ahjupanniroad“ on maitsvad retseptid argiste lõuna- ja õhtusöökide valmistamiseks. „Tänapäevane Eesti köök“ ja „Eesti maitsed“ tutvustavad kodumaist kööki ja toiduaineid.

Tiina Kuuler

Koduveini aabits

Viies, oluliselt täiendatud trükk

19,90 

Õpetlik raamat koduveini valmistamisest, säilitamisest, serveerimisest koos parimate retseptidega.

Olia Hercules

Suveköögid

Retsepte ja mälestusi igast Ukraina nurgast

29,90 

Häid ja lihtsaid retsepte täis raamat on rõõmutoov ja kõhtutäitev külaskäik Ukraina toidu ajalukku.  

Priit Kuusk

Wend Weis

19,90 

Priit Kuuse telesaade rohumaaveisest on koos retseptide ja söögipalvetega jõudnud raamatukaante vahele.

Eva Pärtel

Küpsetaja käsiraamat

23,90 

Raamat õpetab, kuidas eri tainaliikidest teha klassikalisi küpsetisi.

Margit Aedla

Hullult hõrgud hoidised

135 võimalust saak tallele panna

23,90 

Hoidistamine on tohutult tore tegevus! Raamatutäis uusi ahvatlevaid hoidistamisretsepte.

Andra Kalda

Ahjupanniroad

23,90 

See kokaraamat on abiks peredele, kes hoolivad toidust ja armastavad süüa teha.

Ilse Metsamaa, Kertu Lukas, ...

Vorsti tegemise raamat

24,20 

Omal käel vorstivalmistamise eelis on, et saad valida parima tooraine ja endale sobivad maitsed.
Soodus

Tuuli Mathisen

Suupisted

9,00 

19,90 

Selleks et teha maitseküllane ja värvikirev suupistelaud, ei pea tundideks kööki sulguma.

Kristina Efert

Hakkliha

21,35 

Hakkliha on suurepärane tooraine. Siit leiad hulganisti uusi põnevaid ideid, mida hakklihaga peale hakata!
Soodus

Jocasta Innes

Maaköök

16,79 

24,15 

Kas mäletad lapsepõlve õhtusööke maal: värskelt suitsutatud kala, kodus küpsetatud sai, omatehtud koogid?

Kristina Efert, Tiit Efert

Eesti maitsed

22,90 

Eestimaa on põnev ja mitmekesine. Põnevad ja mitmekesised on ka Eestimaa maitsed ja toidutraditsioonid.

Kristina Efert

Supp

Külm. Soe. Soolane. Magus

19,95 

Suppe on igale maitsele. Soolaseid ja magusaid. Rustikaalseid ja pidulikke. Kiiresti valmivaid ja aeganõudvaid.  

Tänapäevane Eesti köök

22,90 

Meie toidulaud ja toitumisharjumused on võrreldes saja aasta taguse ajaga tundmatuseni muutunud.

Estonian cuisine

Traditional and modern recipes

16,40 

Estonian cuisine and eating habits have radically changed over the last hundred years.

Jeremy Pang

Lihtne Hiina köögi kursus

21,25 

Raamatus on üksikasjalik ülevaade Hiina köögi kõigist olulistest tahkudest ja tehnikatest.
Soodus

Tuuli Mathisen

Kapsaroad

Põnevaid toite erinevatest kapsastest

7,00 

19,30 

Siia raamatusse on jõudnud võrdselt nii vanu tuntud kapsamaailma diivasid kui ka uusi tähti kapsataevas.