Kokaraamatud

Kokaraamatud aitavad lugejal oma köögioskusi täiendada ja lihvida. Eva Pärteli menuraamat „Küpsetaja käsiraamat“ annab ülevaate, kuidas teha erinevaid taignaid, kooke ja küpsetisi. Andra Kalda raamatus „Ahjupanniroad“ on maitsvad retseptid argiste lõuna- ja õhtusöökide valmistamiseks. „Tänapäevane Eesti köök“ ja „Eesti maitsed“ tutvustavad kodumaist kööki ja toiduaineid.

Aari Rõuk

100 toitu õunast

18,90 

Kodumajandusõpetaja Aari Rõuk pani kokku retseptivaliku, milles kasutada õuna.

Lia Virkus, Pille Enden, ...

Taimetoidud kõigile

19,90 

Üle 100 retsepti suupistete, pirukate, aga ka igapäevaroogade ja jõuluhõrgutiste valmistamiseks.

Tiina Kuuler

Koduveini aabits

Viies, oluliselt täiendatud trükk

19,90 

Õpetlik raamat koduveini valmistamisest, säilitamisest, serveerimisest koos parimate retseptidega.

Olia Hercules

Suveköögid

Retsepte ja mälestusi igast Ukraina nurgast

29,90 

Häid ja lihtsaid retsepte täis raamat on rõõmutoov ja kõhtutäitev külaskäik Ukraina toidu ajalukku.  

Eva Pärtel

Küpsetaja käsiraamat

23,90 

Raamat õpetab, kuidas eri tainaliikidest teha klassikalisi küpsetisi.

Margit Aedla

Hullult hõrgud hoidised

135 võimalust saak tallele panna

23,90 

Hoidistamine on tohutult tore tegevus! Raamatutäis uusi ahvatlevaid hoidistamisretsepte.

Andra Kalda

Ahjupanniroad

23,90 

See kokaraamat on abiks peredele, kes hoolivad toidust ja armastavad süüa teha.

Ilse Metsamaa, Kertu Lukas, ...

Vorsti tegemise raamat

24,20 

Omal käel vorstivalmistamise eelis on, et saad valida parima tooraine ja endale sobivad maitsed.

Kristina Efert

Hakkliha

21,35 

Hakkliha on suurepärane tooraine. Siit leiad hulganisti uusi põnevaid ideid, mida hakklihaga peale hakata!

Jocasta Innes

Maaköök

24,15 

Kas mäletad lapsepõlve õhtusööke maal: värskelt suitsutatud kala, kodus küpsetatud sai, omatehtud koogid?

Kristina Efert, Tiit Efert

Eesti maitsed

22,90 

Eestimaa on põnev ja mitmekesine. Põnevad ja mitmekesised on ka Eestimaa maitsed ja toidutraditsioonid.
Soodus

Kristina Efert

Supp

Külm. Soe. Soolane. Magus

9,00 

19,95 

Suppe on igale maitsele. Soolaseid ja magusaid. Rustikaalseid ja pidulikke. Kiiresti valmivaid ja aeganõudvaid.  

Tänapäevane Eesti köök

22,90 

Meie toidulaud ja toitumisharjumused on võrreldes saja aasta taguse ajaga tundmatuseni muutunud.
Soodus

Joe Wicks

Lean in 15

Söö rohkem, treeni vähem, püsi heas vormis 15 minuti kavaga

5,00 

21,25 

Joe Wicks, „The Body Coach“, on rahvusvaheline fenomen, kes alustas oma toitumis- ja treeningkava postitustega Instagramis 2014. aastal. Kehatreenerina soovis ta jõuda korraga rohkemate inimesteni, et päästa nad ebatervislike ja lühiajalise mõjuga dieetide küüsist. Tänaseks on tal tohutu järgijaskond kõikjal maailmas, ilmunud on mitu ülimenukat raamatut, tal on pildiliselt ette näidata tuhandete inimeste edulood. „Lean […]

Estonian cuisine

Traditional and modern recipes

16,40 

Estonian cuisine and eating habits have radically changed over the last hundred years.

Jeremy Pang

Lihtne Hiina köögi kursus

21,25 

Raamatus on üksikasjalik ülevaade Hiina köögi kõigist olulistest tahkudest ja tehnikatest.