Kokaraamatud

Kokaraamatud aitavad lugejal oma köögioskusi täiendada ja lihvida. Eva Pärteli menuraamat „Küpsetaja käsiraamat“ annab ülevaate, kuidas teha erinevaid taignaid, kooke ja küpsetisi. Andra Kalda raamatus „Ahjupanniroad“ on maitsvad retseptid argiste lõuna- ja õhtusöökide valmistamiseks. „Tänapäevane Eesti köök“ ja „Eesti maitsed“ tutvustavad kodumaist kööki ja toiduaineid.

Lia Virkus, Madli Metsar, ...

Hernest omletti!?

Vanad head ja uued põnevad retseptid veganversioonis

26,90 

Siin raamatus on kõikide retseptide koostisained 100% taimsed ning toidud sobivad ka veganile.
Soodus

Will Torrent

Kodune kondiitrikunst

Sammsammuliste juhistega retseptid õpetavad prantsuse kondiitrikunsti töövõtteid

16,70 

23,90 

Proovi kätt makroonide, soolakaramelli ja croissant’ide tegemisel.

Olga Kaju

Kondiitrikunst sinu köögis

Nõuandeid ja nippe kodukondiitrile. Retsepte algajale ja edasijõudnule

26,90 

Nende kaante vahele on koondatud ligi 80 desserdi ja olulisema kondiitritoote retsepti.

Stina Zolotar

Taimne toidulaud

Ideid hommikusöögist magustoitudeni

23,90 

Raamatus on üle 100 taimetoiduretsepti, mis pakuvad ideid hommikusöögiks ja kiireks vahepalaks.

Aari Rõuk

100 toitu õunast

18,90 

Kodumajandusõpetaja Aari Rõuk pani kokku retseptivaliku, milles kasutada õuna.

Lia Virkus, Pille Enden, ...

Taimetoidud kõigile

19,90 

Üle 100 retsepti suupistete, pirukate, aga ka igapäevaroogade ja jõuluhõrgutiste valmistamiseks.

Tiina Kuuler

Koduveini aabits

Viies, oluliselt täiendatud trükk

19,90 

Õpetlik raamat koduveini valmistamisest, säilitamisest, serveerimisest koos parimate retseptidega.

Eva Pärtel

Küpsetaja käsiraamat

23,90 

Raamat õpetab, kuidas eri tainaliikidest teha klassikalisi küpsetisi.

Margit Aedla

Hullult hõrgud hoidised

135 võimalust saak tallele panna

23,90 

Hoidistamine on tohutult tore tegevus! Raamatutäis uusi ahvatlevaid hoidistamisretsepte.

Andra Kalda

Ahjupanniroad

23,90 

See kokaraamat on abiks peredele, kes hoolivad toidust ja armastavad süüa teha.

Ilse Metsamaa, Kertu Lukas, ...

Vorsti tegemise raamat

24,20 

Omal käel vorstivalmistamise eelis on, et saad valida parima tooraine ja endale sobivad maitsed.

Kristina Efert

Hakkliha

21,35 

Hakkliha on suurepärane tooraine. Siit leiad hulganisti uusi põnevaid ideid, mida hakklihaga peale hakata!

Jocasta Innes

Maaköök

24,15 

Kas mäletad lapsepõlve õhtusööke maal: värskelt suitsutatud kala, kodus küpsetatud sai, omatehtud koogid?

Kristina Efert, Tiit Efert

Eesti maitsed

22,90 

Eestimaa on põnev ja mitmekesine. Põnevad ja mitmekesised on ka Eestimaa maitsed ja toidutraditsioonid.
Soodus

Kristina Efert

Supp

Külm. Soe. Soolane. Magus

9,00 

19,95 

Suppe on igale maitsele. Soolaseid ja magusaid. Rustikaalseid ja pidulikke. Kiiresti valmivaid ja aeganõudvaid.  

Tänapäevane Eesti köök

22,90 

Meie toidulaud ja toitumisharjumused on võrreldes saja aasta taguse ajaga tundmatuseni muutunud.