Kokaraamatud

Kokaraamatud aitavad lugejal oma köögioskusi täiendada ja lihvida. Eva Pärteli menuraamat „Küpsetaja käsiraamat“ annab ülevaate, kuidas teha erinevaid taignaid, kooke ja küpsetisi. Andra Kalda raamatus „Ahjupanniroad“ on maitsvad retseptid argiste lõuna- ja õhtusöökide valmistamiseks. „Tänapäevane Eesti köök“ ja „Eesti maitsed“ tutvustavad kodumaist kööki ja toiduaineid.

Soodus

Heidi Vihma

Koduköögi meistriklass 3

Toit&Trend kokaraamat

7,90 

14,90 

Iga köök vajab üht suurt ja sisukat küpsetamisraamatut! Raamatusse „Koduköögi meistriklass 3“ on kokku kogutud ajakirjas Toit ja Trend ilmunud parimad, töökindlad ja ajaproovile vastu pidanud küpsetiste retseptid. Varem on samas seerias ilmunud „Koduköögi meistriklass“ ja „Koduköögi meistriklass 2“. „Koduköögi meistriklass 3“ pakub jõukohaseid retsepte nii algajaile kui edasijõudnutele, nii argipäeva kiirküpsetiste kui pidukookide ja […]
Soodus

Heidi Vihma

Koduköögi meistriklass 2

Toit&Trend kokaraamat

7,90 

14,90 

„Koduköögi meistriklass II” on järg eelmisel aastal ilmunud „Koduköögi meistriklassile”. Taas on kaante vahele kogutud ajakirja Toit ja Trend parimad retseptid ja juhised koduseks söögitegemiseks. Meistriks ei saada ühekorraga, meistrite oskused ja teadmised kogunevad aastatega. Erinevalt koolist, kus järgmisesse klassi enne üle ei viida, kui eelmise materjal omandatud, võib kulinaarsete oskuste lihvimist alustada kohe teisest […]
Soodus

Heidi Vihma

Söögiseened ja seenesöögid kukeseenest suure sirmikuni

Eesti parimad söögiseened koos retseptidega

9,90 

13,30 

Meie kõige tavalisemad ja enamsöödavad seened on kokku sobitatud just neile kõige paremini sobivate retseptidega – puravikele puravikuretseptid, riisikatele riisikaretseptid jne. Juttu on ka seente kasvukohtadest ja –ajast ning sarnastest ohtlikest liikidest.
Soodus

Heidi Vihma

Setost saarteni

Eesti perede lemmikretseptid

9,90 

14,90 

Raamatusse “Setost saarteni“ on kokku kogutud retseptid, mille järgi Eesti kodudes on süüa tehtud minevikus ja tehakse ka nüüd. See on omamoodi Eesti kulinaarse rahvapärandi kogu, mis sisaldab mitte profikokkade või toidutoimetajate fantaasiaid, vaid retsepte, mille järgi Eesti kodudes tõepoolest süüa tehakse ja mis on kasutusel tegelikus elus. Nende hulgas on nii argiseid kui ka […]