Kokaraamatud

Kokaraamatud aitavad lugejal oma köögioskusi täiendada ja lihvida. Eva Pärteli menuraamat „Küpsetaja käsiraamat“ annab ülevaate, kuidas teha erinevaid taignaid, kooke ja küpsetisi. Andra Kalda raamatus „Ahjupanniroad“ on maitsvad retseptid argiste lõuna- ja õhtusöökide valmistamiseks. „Tänapäevane Eesti köök“ ja „Eesti maitsed“ tutvustavad kodumaist kööki ja toiduaineid.

Soodus

Nadežda Kaarma

Nadja koogid 2

9,90 

12,90 

Ma ei oleks kunagi uskunud, et sellises vanuses algab kõige toredam ja magusam elu. Tasub pidada meeles, et elul on alati üllatusi varuks. Nii nagu biskviit ei pruugi mõnel päeval välja tulla – kas vajub kokku või küpseb üle –, aga juba järgmisel päeval võib sama retsepti järgi valmistatud biskviit tulla kõige õhulisem, lausa sulades […]
Soodus

Heidi Vihma

Setost saarteni

Eesti perede lemmikretseptid

9,90 

14,90 

Raamatusse “Setost saarteni“ on kokku kogutud retseptid, mille järgi Eesti kodudes on süüa tehtud minevikus ja tehakse ka nüüd. See on omamoodi Eesti kulinaarse rahvapärandi kogu, mis sisaldab mitte profikokkade või toidutoimetajate fantaasiaid, vaid retsepte, mille järgi Eesti kodudes tõepoolest süüa tehakse ja mis on kasutusel tegelikus elus. Nende hulgas on nii argiseid kui ka […]
Soodus

Toomas Tiivel

Ehe rõõm

Konjakid, armanjakid, grapad ja muud brändid

7,00 

21,57 

Jutuks tulevad brändid ja kõik teisedki destilleeritud joogid, mille algmaterjal on viinamari.
Soodus

Nadežda Kaarma

Nadja koogid

9,90 

12,90 

Nadja on rõõmus, särav ja ilus naine. Temast õhkub erilist, lausa ebamaist võlu. Ja tema koogid… Neis on lisaks suhkrule midagi, mis teeb meele heaks. Kes on vähegi maitsnud, see teab, et kohe pärast esimest ampsu läheb tuju paremaks. Nadja õpetab kooke küpsetama “Terevisioonis”. Tema valmistatud hõrgutisi saab maitsta Epp Maria Galerii kohvikus Haapsalus. Nadja […]