Soovitused noortele tüdrukutele, kes võitlevad toitumishäiretega.
Chocolala šokolaadipoe meistrid avaldavad oma parimaid retsepte.
Lia Virkuse nostalgilisi retsepte 1970.–1980. aastest. Singirullid, lumepallisupp jpm.
Hulganisti soovitusi, kuidas hapendada nii, et kõik väärtuslik säiliks.
Nii magusaid kui ka soolaseid retsepte õuntest. Võimalusi õunte säilitamiseks hoidistena.
Avastusretk vanade taimetoitude juurde ja põnevaid fakte rahva toitumisest läbi ajaloo.
Raamatus on üle 100 taimetoiduretsepti, mis pakuvad ideid hommikusöögiks ja kiireks vahepalaks.
Eva Pärtel õpetab samm-sammult, kuidas eri tainaliikidest teha klassikalisi küpsetisi.
Proovi kätt makroonide, soolakaramelli ja croissant’ide tegemisel.
Nende kaante vahele on koondatud ligi 80 desserdi ja olulisema kondiitritoote retsepti.
See kokaraamat on abiks peredele, kes hoolivad toidust ja armastavad süüa teha.
Kas mäletad lapsepõlve õhtusööke maal: värskelt suitsutatud kala, kodus küpsetatud sai, omatehtud koogid?
Eestimaa on põnev ja mitmekesine. Põnevad ja mitmekesised on ka Eestimaa maitsed ja toidutraditsioonid.
Suppe on igale maitsele. Soolaseid ja magusaid. Rustikaalseid ja pidulikke. Kiiresti valmivaid ja aeganõudvaid.
Meie toidulaud ja toitumisharjumused on võrreldes saja aasta taguse ajaga tundmatuseni muutunud.
Siia raamatusse on jõudnud võrdselt nii vanu tuntud kapsamaailma diivasid kui ka uusi tähti kapsataevas.