0

Kokaraamatud

Kokaraamatud aitavad lugejal oma köögioskusi täiendada ja lihvida. Eva Pärteli menuraamat „Küpsetaja käsiraamat“ annab ülevaate, kuidas teha erinevaid taignaid, kooke ja küpsetisi. Andra Kalda raamatus „Ahjupanniroad“ on maitsvad retseptid argiste lõuna- ja õhtusöökide valmistamiseks. „Tänapäevane Eesti köök“ ja „Eesti maitsed“ tutvustavad kodumaist kööki ja toiduaineid.

Pille Enden

Kastmed

Soojad. Külmad. Soolased. Magusad

24,90 

Sooja ja külma kastme retsepte sea- ja loomaliha, linnuliha, kala, köögiviljade ja pasta juurde.

Mattias Celinder

Šokolaadikoogid

Brownie’d ja blondie’d

23,90 

Šokolaadikoogid, brownie’d, blondie’d. Retsepte, kus saab ära kasutada ülejääke, et teha jäätis või magustoit.

Eva Pärtel

Nisujuuretis

Küpsetised. Osa 2

34,90 

Kuidas valmistada nisujuuretisest sarvesaiu, pikka saia, pehmet Jaapani piimasaia ja bagel’eid.

Tiina Kuuler

Meie veinid

Ajakirjanikust veinimeistriks

21,90 

Valgejõe Veinivilla perenaine Tiina Kuuler räägib oma veinimeistriks saamise ja jäämise loo.

Ragne Värk

Minu soolane köök

Lõuna- ja õhtusöök lihtsalt ning maitsvalt

23,90 

Ragne Värgi lemmikretseptid lõuna- ja õhtusöögiks. Lisaks ka leiva- ja saiaretseptid.

Loosime välja lugemispuhkuse!

Kõigi vahel, kes ostavad detsembris Varraku e-poest vähemalt 30 euro eest raamatuid, loosime välja LUGEMISPUHKUSE peegelmajas ÖÖD! Mis võiks olla veel mõnusam, kui veeta aega kaunis looduses ja lugeda häid raamatuid?

TULE PÜSIKLIENDIKS

Püsiklientidele on kõik raamatud vähemalt 10% soodsamad. Lisaks kehtivad püsikliendile mitmed eksklusiivsed pakkumised!

Meie kliendid saavad esimesena teada parimatest pakkumistest, põnevatest uudistest ja uutest raamatutest.