Retseptiraamat sisaldab ligi 70 hakkliharooga, nii nostalgilisi lapsepõlvemaitseid kui ka uudsemaid kooslusi.
Suur valik rahvuslikke ja koduseid toite, mida valmistada nii argi- kui pidupäevaks.
Parimad road, milles ühe toorainena kasutatakse värsket kala.
Kõhna Koka Kooli asutaja Revo Türk õpetab teadlikult toituma ja seeläbi tervisehädasid ennetama.
Leiva-, saia-, kuklite, karaskite ja saiakeste retsepte ajakirja Kodukiri kaante vahelt.
Priit Kuusk ehk Wend mälestustest ja maitsetest. Köök kui imede sepikoda!
Liia Virkuse nostalgilised retseptid on pärit tema perekonna 1970.−1990. aastate retseptivihikutest.
Šokolaadikoogid, brownie’d, blondie’d. Retsepte, kus saab ära kasutada ülejääke, et teha jäätis või magustoit.
Nii koduseid põnevate täiendustega pirukaid kui ka eksootilisi ja uudseid maitseid.
Valik Aasia toitude retsepte, mille koostisosad on kõik Eestis saadaval.
107 võimalust valmistada aedviljadest maitsavid toite – salateid, suppe, ahju- ja vormiroogasid.
Valgejõe Veinivilla perenaine Tiina Kuuler räägib oma veinimeistriks saamise ja jäämise loo.
Toiduvõlur Lia Virkus ja rohenäpp Siire Vanaselja viivad lugeja tervet aastat hõlmavale aiaringile.
Pille Enden ja Lia Virkus kogusid kokku parimad küpsisekookide retseptid.
Haputaina sammsammuline valmistamine ja maitsvate saiade-leibade retseptid.
Küpsiseretseptide paremik alates nostalgilistest kuni modernseteni.