0

Kokaraamatud

Kristi Lehtis

Chocolala šokolaadiraamat

Koogid, kommid, joogid, maiused

1 2 3 4 5

31,90 

Chocolala šokolaadipoe meistrid avaldavad oma parimaid retsepte.
Ette­tellimine

Lia Virkus

Nostalgilised toidud

1 2 3 4 5

27,90 

Lia Virkuse nostalgilisi retsepte 1970.–1980. aastest. Singirullid, lumepallisupp jpm.

Kai Põldvee-Mürk

Hapendamine - see on imelihtne

1 2 3 4 5

25,90 

Hulganisti soovitusi, kuidas hapendada nii, et kõik väärtuslik säiliks.

Tuuli Mathisen

Õunaraamat

Soolane. Magus. Hoidised. Joogid

1 2 3 4 5

26,90 

Nii magusaid kui ka soolaseid retsepte õuntest. Võimalusi õunte säilitamiseks hoidistena.

Anniina Ljokkoi, Liisa Kaski

Taimsed pärimustoidud

1 2 3 4 5

27,90 

Avastusretk vanade taimetoitude juurde ja põnevaid fakte rahva toitumisest läbi ajaloo.

Stina Zolotar

Taimne toidulaud

Ideid hommikusöögist magustoitudeni

1 2 3 4 5

23,90 

Raamatus on üle 100 taimetoiduretsepti, mis pakuvad ideid hommikusöögiks ja kiireks vahepalaks.

Eva Pärtel

Küpsetaja käsiraamat

1 2 3 4 5

23,90 

Eva Pärtel õpetab samm-sammult, kuidas eri tainaliikidest teha klassikalisi küpsetisi.

Will Torrent

Kodune kondiitrikunst

Sammsammuliste juhistega retseptid õpetavad prantsuse kondiitrikunsti töövõtteid

1 2 3 4 5

9,90 

23,90 

Proovi kätt makroonide, soolakaramelli ja croissant’ide tegemisel.

Olga Kaju

Kondiitrikunst sinu köögis

Nõuandeid ja nippe kodukondiitrile. Retsepte algajale ja edasijõudnule

1 2 3 4 5

26,90 

Nende kaante vahele on koondatud ligi 80 desserdi ja olulisema kondiitritoote retsepti.

Ilse Metsamaa, Kertu Lukas, ...

Vorsti tegemise raamat

1 2 3 4 5

23,90 

Omal käel vorstivalmistamise eelis on, et saad valida parima tooraine ja endale sobivad maitsed.

Jocasta Innes

Maaköök

1 2 3 4 5

25,90 

Kas mäletad lapsepõlve õhtusööke maal: värskelt suitsutatud kala, kodus küpsetatud sai, omatehtud koogid?

Kristina Efert, Tiit Efert

Eesti maitsed

1 2 3 4 5

22,90 

Eestimaa on põnev ja mitmekesine. Põnevad ja mitmekesised on ka Eestimaa maitsed ja toidutraditsioonid.

Tänapäevane Eesti köök

1 2 3 4 5

22,90 

Meie toidulaud ja toitumisharjumused on võrreldes saja aasta taguse ajaga tundmatuseni muutunud.

Estonian cuisine

Traditional and modern recipes

1 2 3 4 5

16,40 

Estonian cuisine and eating habits have radically changed over the last hundred years.

Tuuli Mathisen

Kapsaroad

Põnevaid toite erinevatest kapsastest

1 2 3 4 5

19,30 

Siia raamatusse on jõudnud võrdselt nii vanu tuntud kapsamaailma diivasid kui ka uusi tähti kapsataevas.