0

Kokaraamatud

Kokaraamatud aitavad lugejal oma köögioskusi täiendada ja lihvida. Eva Pärteli menuraamat „Küpsetaja käsiraamat“ annab ülevaate, kuidas teha erinevaid taignaid, kooke ja küpsetisi. Andra Kalda raamatus „Ahjupanniroad“ on maitsvad retseptid argiste lõuna- ja õhtusöökide valmistamiseks. „Tänapäevane Eesti köök“ ja „Eesti maitsed“ tutvustavad kodumaist kööki ja toiduaineid.

Head Eesti toidud

25,90 

Suur valik rahvuslikke ja koduseid toite, mida valmistada nii argi- kui pidupäevaks.

Revo Türk

Kõhna koka kool

Teadlik toitumine

25,90 

Kõhna Koka Kooli asutaja Revo Türk õpetab teadlikult toituma ja seeläbi tervisehädasid ennetama.

Mattias Celinder

Šokolaadikoogid

Brownie’d ja blondie’d

23,90 

Šokolaadikoogid, brownie’d, blondie’d. Retsepte, kus saab ära kasutada ülejääke, et teha jäätis või magustoit.

Tiina Kuuler

Meie veinid

Ajakirjanikust veinimeistriks

21,90 

Valgejõe Veinivilla perenaine Tiina Kuuler räägib oma veinimeistriks saamise ja jäämise loo.

TULE PÜSIKLIENDIKS

Püsiklientidele on kõik raamatud vähemalt 10% soodsamad. Lisaks kehtivad püsikliendile mitmed eksklusiivsed pakkumised!

Meie kliendid saavad esimesena teada parimatest pakkumistest, põnevatest uudistest ja uutest raamatutest.