Mari-Liis Iloveri kuumaõhufritüüri retseptide kokaraamat. Ligi 100 suurepärast hõrgutist.
Selles raamatus on rõhk retseptidel ja salatitesse sobivate taimede väärt omadustel.
Tuuli Mathiseni linnuliharoogade retseptid. Supid, salatid, suupisted ja toekamad road.
Ajakirja Kodukiri paremik aastatel 2017–2022 ilmunud kookidest, tortidest ja muudestki küpsetistest.
Ragne Värgi lemmikretseptid lõuna- ja õhtusöögiks. Lisaks ka leiva- ja saiaretseptid.
Retseptid eri vanuses lastele. Vräpid, burgerid, salatid, soojad võileivad, pitsad ja palju muud.
Chocolala šokolaadipoe meistrid avaldavad oma parimaid retsepte.
Lia Virkuse nostalgilisi retsepte 1970.–1980. aastest. Singirullid, lumepallisupp jpm.
Nii magusaid kui ka soolaseid retsepte õuntest. Võimalusi õunte säilitamiseks hoidistena.
Avastusretk vanade taimetoitude juurde ja põnevaid fakte rahva toitumisest läbi ajaloo.
Raamatus on üle 100 taimetoiduretsepti, mis pakuvad ideid hommikusöögiks ja kiireks vahepalaks.
Proovi kätt makroonide, soolakaramelli ja croissant’ide tegemisel.
Nende kaante vahele on koondatud ligi 80 desserdi ja olulisema kondiitritoote retsepti.
See kokaraamat on abiks peredele, kes hoolivad toidust ja armastavad süüa teha.
Kas mäletad lapsepõlve õhtusööke maal: värskelt suitsutatud kala, kodus küpsetatud sai, omatehtud koogid?
Eestimaa on põnev ja mitmekesine. Põnevad ja mitmekesised on ka Eestimaa maitsed ja toidutraditsioonid.