0

Kokaraamatud

Kokaraamatud aitavad lugejal oma köögioskusi täiendada ja lihvida. Eva Pärteli menuraamat „Küpsetaja käsiraamat“ annab ülevaate, kuidas teha erinevaid taignaid, kooke ja küpsetisi. Andra Kalda raamatus „Ahjupanniroad“ on maitsvad retseptid argiste lõuna- ja õhtusöökide valmistamiseks. „Tänapäevane Eesti köök“ ja „Eesti maitsed“ tutvustavad kodumaist kööki ja toiduaineid.

Ingel Prii, Simone Viidas

Armastus enda, oma keha ja toidu vastu

Söömishäirest tervisliku toitumiseni

1 2 3 4 5

22,90 

Soovitused noortele tüdrukutele, kes võitlevad toitumishäiretega. 

Kristi Lehtis

Chocolala šokolaadiraamat

Koogid, kommid, joogid, maiused

1 2 3 4 5

36,90 

Chocolala šokolaadipoe meistrid avaldavad oma parimaid retsepte.

Lia Virkus

Nostalgilised toidud

1 2 3 4 5

27,90 

Lia Virkuse nostalgilisi retsepte 1970.–1980. aastest. Singirullid, lumepallisupp jpm.

Kai Põldvee-Mürk

Hapendamine - see on imelihtne

1 2 3 4 5

25,90 

Hulganisti soovitusi, kuidas hapendada nii, et kõik väärtuslik säiliks.

Tuuli Mathisen

Õunaraamat

Soolane. Magus. Hoidised. Joogid

1 2 3 4 5

26,90 

Nii magusaid kui ka soolaseid retsepte õuntest. Võimalusi õunte säilitamiseks hoidistena.

Anniina Ljokkoi, Liisa Kaski

Taimsed pärimustoidud

1 2 3 4 5

27,90 

Avastusretk vanade taimetoitude juurde ja põnevaid fakte rahva toitumisest läbi ajaloo.

Stina Zolotar

Taimne toidulaud

Ideid hommikusöögist magustoitudeni

1 2 3 4 5

23,90 

Raamatus on üle 100 taimetoiduretsepti, mis pakuvad ideid hommikusöögiks ja kiireks vahepalaks.

Eva Pärtel

Küpsetaja käsiraamat

1 2 3 4 5

23,90 

Eva Pärtel õpetab samm-sammult, kuidas eri tainaliikidest teha klassikalisi küpsetisi.

Will Torrent

Kodune kondiitrikunst

Sammsammuliste juhistega retseptid õpetavad prantsuse kondiitrikunsti töövõtteid

1 2 3 4 5

23,90 

Proovi kätt makroonide, soolakaramelli ja croissant’ide tegemisel.

Olga Kaju

Kondiitrikunst sinu köögis

Nõuandeid ja nippe kodukondiitrile. Retsepte algajale ja edasijõudnule

1 2 3 4 5

26,90 

Nende kaante vahele on koondatud ligi 80 desserdi ja olulisema kondiitritoote retsepti.

Andra Kalda

Ahjupanniroad

1 2 3 4 5

23,90 

See kokaraamat on abiks peredele, kes hoolivad toidust ja armastavad süüa teha.
Soodus

Jocasta Innes

Maaköök

1 2 3 4 5

9,90 

24,15 

Kas mäletad lapsepõlve õhtusööke maal: värskelt suitsutatud kala, kodus küpsetatud sai, omatehtud koogid?

Kristina Efert, Tiit Efert

Eesti maitsed

1 2 3 4 5

22,90 

Eestimaa on põnev ja mitmekesine. Põnevad ja mitmekesised on ka Eestimaa maitsed ja toidutraditsioonid.

Kristina Efert

Supp

Külm. Soe. Soolane. Magus

1 2 3 4 5

19,90 

Suppe on igale maitsele. Soolaseid ja magusaid. Rustikaalseid ja pidulikke. Kiiresti valmivaid ja aeganõudvaid. 

Tänapäevane Eesti köök

1 2 3 4 5

22,90 

Meie toidulaud ja toitumisharjumused on võrreldes saja aasta taguse ajaga tundmatuseni muutunud.

Tuuli Mathisen

Kapsaroad

Põnevaid toite erinevatest kapsastest

1 2 3 4 5

19,30 

Siia raamatusse on jõudnud võrdselt nii vanu tuntud kapsamaailma diivasid kui ka uusi tähti kapsataevas.