Liia Virkuse nostalgilised retseptid on pärit tema perekonna 1970.−1990. aastate retseptivihikutest.
Sooja ja külma kastme retsepte sea- ja loomaliha, linnuliha, kala, köögiviljade ja pasta juurde.
Šokolaadikoogid, brownie’d, blondie’d. Retsepte, kus saab ära kasutada ülejääke, et teha jäätis või magustoit.
Nii koduseid põnevate täiendustega pirukaid kui ka eksootilisi ja uudseid maitseid.
Valik Aasia toitude retsepte, mille koostisosad on kõik Eestis saadaval.
107 võimalust valmistada aedviljadest maitsavid toite – salateid, suppe, ahju- ja vormiroogasid.
Kuidas valmistada nisujuuretisest sarvesaiu, pikka saia, pehmet Jaapani piimasaia ja bagel’eid.
Valgejõe Veinivilla perenaine Tiina Kuuler räägib oma veinimeistriks saamise ja jäämise loo.
Desserdikunsti raamat koos videoõpetustega. Retseptid Eestimaal kasvavatest viljadest.
Pille Endeni ja Pille Petersoo jagavad lugejatega oma lemmikretsepte.
Toiduvõlur Lia Virkus ja rohenäpp Siire Vanaselja viivad lugeja tervet aastat hõlmavale aiaringile.
Pille Enden ja Lia Virkus kogusid kokku parimad küpsisekookide retseptid.
Haputaina sammsammuline valmistamine ja maitsvate saiade-leibade retseptid.
Küpsiseretseptide paremik alates nostalgilistest kuni modernseteni.
Ajakirja Kodukiri paremik aastatel 2017–2022 ilmunud kookidest, tortidest ja muudestki küpsetistest.
Ragne Värgi lemmikretseptid lõuna- ja õhtusöögiks. Lisaks ka leiva- ja saiaretseptid.